Film

Quentin Tarantino a marturisit ca nu isi sustine financiar mama!

Articol scris de UTV Data publicării:

Regizorul, cunoscut pentru filme precum “Kill Bill”, “Pulp Fiction”, “Once Upon A time in Hollywood”, a povestit despre relatia cu mama sa intr-un episode al podcast-ului “The Moment”, gazduit de Brian Koppelman.

Intorcandu-se in timp, Tarantino isi aminteste de un episode marcant din copilaria lui, cand mama sa a fost de partea profesorilor atunci cand a fost certat pentru ca a scris scenario la scoala, la 12 ani, acestia considerandu-I scenariile “un act sfidator de rebeliune”.

“M-a jignit in legatura cu asta. In mijlocul micii sale tirade a spus: O, si apropo, aceasta mica cariera de scriitor(…) Aceasta prostie s-a terminat!”, a declarat Quentin.

"Cand mi-a spus asta intr-un mod sarcastic, am spus: OK, cand voi deveni un scenarist de succes, nu vei vedea niciodata vreun ban din succesul meu. Nu va exista casa pentru tine. Nu va exista vacanta pentru tine, nici macar un Cadillac cum avea Elvis pentru mamica. Nu primesti nimic, pentru ca ai spus asta!", a adaugat Tarantino, citat de Agerpres.

"Exista consecinte pentru cuvintele voastre atunci cand este vorba despre copiii vostri. Amintiti-va ca exista consecinte pentru tonul vostru sarcastic despre ceea ce este important pentru ei.", a incheiat regizorul

Mama lui Tarantino, Connie Zastoupil, are 75 de ani. Aceasta l-a cunoscut pe al doilea sau sot, Curtis Zastoupil cand s-a mutat cu familia in Los Angeles, iar acesta ar fi incurajat ambitia lui Tarantino de a deveni un regizor de success.

Oare cu tatal sau vitreg se intelege bine? Hmmm, voi ce ziceti?

Partenerii Nostri