Film

Reactia lui Megan Fox cand a fost strigata "sotia lui Machine Gun Kelly" la meciul NBA All-Star

Articol scris de UTV Data publicării:

Cand Machine Gun Kelly a fost prezentat multimii la NBA All-Star Game din 2022, iubita sa, Megan Fox, a fost si ea prezentata. 

„Va rugam sa le urati bun venit lui Machine Gun Kelly si sotiei sale, Megan Fox!" acesta a fost anuntul in cadrul meciului. Mare a fost mirarea cand actrita a auzit expresia "sotiei sale", deoarece ei sunt proaspat logoditi. 

Camera video era pe cei doi chiar in acel moment, iar Fox s-a indreptat catre MGK imediat. Deși si-a acoperit gura cu mana pentru o clipa, parea ca vedeta amuzata ii sublinia logodnicului ei ca nu este înca sotia lui.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima data in primavara anului 2020, cand filmau filmul Midnight in the Switchgrass in Puerto Rico, inainte ca lucrurile sa inceapa cu adevarat sa se incinga intre cei doi in vara. Si-au anuntat logodna in ianuarie 2022.

„Cumva, un an si jumstate mai tarziu, dupa ce am trecut prin iad impreuna si am ras mai mult decat mi-am imaginat vreodata posibil, el m-a rugat sa ma casatoresc cu el", a subliniat Megan Fox intr-o postare pe Instagram.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: megan fox

Partenerii Nostri