Marvel Studios' 'Avengers: Infinity War' UK Fan Event
Film Foto: Sebastian Stan Avengers Infinity War

Romanul Sebastian Stan il interpreteaza pe Donald Trump in filmul "The Apprentice". Vezi primele imagini de la filmari

Articol scris de UTV Data publicării:

Potrivit New York Post, filmarile se desfasoara in Toronto, iar din imaginile furnizate de publicatia americana, Sebastian Stan il interpreteaza pe Donald Trump tanar. Nu se stiu foarte multe detalii despre productia filmului sau despre data lansarii, in schimb stim ca partenera tanarului Trump, Ivana va fi interpretata de actrita Maria Bakalova.

“Este o poveste mentor-protejat care traseaza originle unei dinastii americane si care dezvaluie costul moral si uman al unei culturi definite de invingatori si invisi.”

Filmul, in regia lui Ali Abbasi urmareste traseul profesional al omului de afaceri in perioada anilor '70 și '80 si relatia cu mentorul sau, avocatul Roy Cohn, interpretat in film de actorul Jeremy Strong. Vor fi atinse teme precum puterea, coruptia si inselaciunea.

Sebastian-Stan-In-filmul-The-Appretience

Cine este Sebastian Stan

Actorul nascut la Constanta, a plecat din Romania la varsta de 8 ani si s-a stabilit o vreme la Viena alaturi de mama sa, Georgeta Orlovschi, angajata acolo ca pianista.

La varsta de 10 ani, Sebastian a primit primul sau rol, in filmul "71 Fragments of a Chronoloy of Chance", al regizorului Michael Haneke de origine austriaca. Dupa patru ani, actorul se muta in StateleUnite, la New York.

De-a lungul carierei sale a jucat alaturi de actori precum Natalie Portman, Mila Kunis si Vincent Cassel, in filmul Black Swan, Chris Evans, Robert Downey jr., Scarlett Johansson si Samuel L. Jackson, in trilogia Capitanul America si cu Matt Damon in filmul Martianul din 2015.

EE British Academy Film Awards 2022 Dinner - Red Carpet Arrivals

Partenerii Nostri