Film

Sebastian Stan, romanul care a cucerit Hollywood-ul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Hello guys! Dar mai ales girlssss :D Pam Pammmm....Avem cu ce roman sa ne mandrim peste ocean! Cu frumosul si mai ales talentatul Sebastian Stan! :D Sebastian  și-a făcut un bun renume la Hollywood cu ajutorul filmelor Marvel. În acestea el joacă rolul lui Bucky Barnes, cel mai bun prieten al Căpitanului America (Chris Evans), Remember? :D

 

In ultima sa productie, Sebastian, joacă rolul bateristului Tommy Lee, fostul soț al celebrei Pamela Anderson. De altfel, filmul prezintă relația tumultuoasă a celor doi.

 

Miniseria “Pam și Tommy” a debutat zilele acestea pe o platformă de streaming.. În cele 8 episoade, actorul Sebastian Stan îl interpretează pe starul rock, Tommy Lee, care a fost căsătorit cu Pamela Anderson timp de 3 ani.

În film, partenera actorului de origine română, este actrita britanică, Lily James, cunoscută din serialul “Downton Abbey”.

Sebastian Stan, actor“Tommy arată într-un fel anume, aşa că a trebuit să țin regim ca să slăbesc. A trebuit să mănânc după un program strict. Am avut chiar și perioade când nu trebuia să mănânc nimic. Ieșeam la alergat și încercam să fac 20.000 de pași în fiecare zi. Cam ăsta a fost programul meu timp de 4 luni”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte să în joace pe Barnes, Sebastian Stan a jucat în numeroase alte producții cunoscute, precum The Covenant, Rachel Getting Married și Black Swan. A apărut și în seriale cu mare succes la public, precum Gossip Girl și Once Upon a Time.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: sebastian stan

Partenerii Nostri