sel
Film

Selena Gomez: "Dupa ce ma sarutam cu cineva, trebuia sa folosesc apa de gura!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Selena Gomez s-a confruntat cu o situatie diferita pe platoul de filmare al serialului "Only Murders in the Building", fata de alte proiecte anterioare.

Artista joaca impreuna cu Steve Martin si Martin Short in noul proiect "Hulu", care urmareste povestea a 3 straini care sunt obsedati de true crime si care vor descoperi ca, dintr-o data, sunt implicati chiar ei intr-una.

Desi Selena s-a bucurat extrem de tare ca face parte din distributie, intr-un interviu pentru revista ELLE, a marturisit ca tot cast-ul a trebuit sa respecte niste norme de igiena stricte.

"Nimeni nu avea voie sa fie pe set. Toata lumea purta masti si manusi. Daca atingeam ceva, imediat veneau si curatau.", a spus Selena, adaugand ca dupa fiecare scena in care trebuia sa se sarute cu cineva, i se cerea sa foloseasca apa de gura: "Imi ardea gura. Imi venea sa vomit, n-am mai experimentat asa ceva pe set niciodata", a marturisit actrita.

Cat despre colegii sai, Steve si Martin, Selena spune ca a adorat sa lucreze cu ei.

"Eram inconjurata de intelepciune. Mi-au devenit unchi.", a incheiat Selena.

Premiera de la "Only Murders in the Building" va avea loc pe 31 august si abia asteptam sa vedem ce si cum si daca a meritat ca Selena sa indure normele stricte de protectie in timpul filmarilor! :D

 

 

Partenerii Nostri