Film Sursa foto: PROFIMEDIA

Tori Spelling a ramas pe drumuri cu 5 copii intr-o rulota

Articol scris de UTV Data publicării:

Tori Spelling a ramas pe drumuri cu 5 copii intr-o rulota. 

De la acrtita de succes a Hollywood-ului la o mama singura si cu probleme financiare care traieste cu cei 5 copii intr-o rulota. Ca si cum asta nu ar fi fost suficient de greu pentru ea, acum Tori Spelling are si probleme de sanatatre. Actrita a postat pe Instagram o poza de pe patul de spital:  “A patra zi de internare aici si mi-e atat de dor de copiii mei”, a scris Tori Spelling, care se afla pe perfuzii, sub ingrijirea medicilor. Spelling nu a dezvaluit insa cu ce probleme de sanatate se confrunta. 

Nu cu mult timp în urma, Tori a trecut printr-o perioada dificila, atat din punct de vedere psihic, cat si financiar. S-a despartit de soțul ei, Dean McDermott, s-a mutat initial cu copiii intr-un motel ieftin, iar apoi au fost vazuti intr-o rulota.

Initial, Tori Spelling le-a povestit fanilor ca a fost nevoita sa isi paraseasca casa din cauza problemelor cu mucegaiul, care i-au afectat atat sanatatea ei, cat si pe a copiilor. In mai, aceasta a postat imagini dintr-o clinica, spunand ca “problemele noastre sunt la un alt nivel acum, cu mucegaiul care ne omoara lent in ultimii 3 ani”.

Tori Spelling a fost, pana de curand, una dintre vedetele rasfatate de la Hollywood. A avut o copilarie si adolescenta lipsita de griji, tatal ei fiind unul dintre cei mai respectati producatori din industria cinematografica. Traia intr-o vila de 165 de milioane de dolari si i se indeplinea orice dorinta. Tatal ei a facut-o si celebra: i-a dat un rol in serialul Beverly Hills 90210.

In ultimii ani, Tori Spelling a avut grave probleme financiare, din cauza achizitiilor sale nesabuite. S-a ingropat in datorii de sute de mii de dolari, pe care nu le-a mai putut plati. Mai mult, din averea de 600 de milioane de dolari a tatalui ei, Tori a primit doar 8 milioane dupa moartea acestuia.

 

Etichete: tori spelling

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri