375221120_855911119225290_2130332072226208748_n
Film Foto :Facebook/Edith Piaf

Un film cu Edith Piaf va fi realizat cu ajutorul Inteligentei Artificiale

Articol scris de UTV Data publicării:

Cei de la Warner Music si mostenitorii drepturilor de autor ale artistei, au anuntat marti ca lucreaza la un film biografic despre vedeta muzicii franceze Edith Piaf ce va fi realizat cu ajutorul inteligentei artificiale (IA).

Filmul va fi intitulat “Edith” iar data de lansare nu a fost deocamdata stabilita. Proiectul se afla “in stadiul de dezvoltare” si se bazeaza pe o serie de imagini realizate pentru uz intern, au precizat surse apropiate Warner Music France, conform Agerpres.

Conceptul filmului se bazeaza pe o idee originala conceputa de Julie Veille, scenarista si regizoare cunoscuta pentru documentarele ei despre vietile artistilor, in trecut realizand filme despre Sting, Stevie Wonder si Diana Ross.

Filmul de 90 de minute se va desfasura la Paris si NewYork intre anii 1920 si 1960 si va fi “narat de vocea lui Piaf si va dezvalui aspecte ale vietii sale necunoscute pana acum”, potrivit comunicatului celor de la Warner.

In filmul “Edith”, tehnologia IA este “antrenata pe sute de extrase vocale si de imagini, unele datand de peste 80 de ani, va da viata vocii si imaginii lui Pilaf pentru a spori autenticitatea si impactul emotional al povestii sale”, se arata in comunicat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri