LMKMEDIA_PEAKY_BLINDERS-SEASON_5-SERIES-LMK106-30b
Film Foto: Profimedia Images. "Este o mare satisfactie sa colaborez din nou cu Steven Knight si Tom Harper la versiunea cinematografica a filmului Peaky Blinders".

Un film "Peaky Blinders" a fost confirmat. Cillian Murphy revine in rolul lui Tommy Shelby

Articol scris de UTV Data publicării:

Un film "Peaky Blinders" va fi lansat pe Netflix, iar Cillian Murphy, laureat al premiului Oscar, va reveni in rolul gangsterului Tommy Shelby, conform News.ro.

Gigantul de streaming a confirmat vestea intr-o postare pe X, fostul Twitter, marti seara, alaturi de o fotografie a scenariului.

"Acesta este unul pentru fani", a declarat actorul irlandez Murphy, care va fi, de asemenea, coproducator al filmului.

Drama de succes a BBC, care a avut sase seriale din 2013 pana in 2022, a urmarit viata unor gangsteri din Birmingham la inceputul secolului XX.

Murphy a interpretat rolul principal pe toata durata serialului TV. "Se pare ca Tommy Shelby nu a terminat cu mine", a comentat el. "Este o mare satisfactie sa colaborez din nou cu Steven Knight si Tom Harper la versiunea cinematografica a filmului Peaky Blinders".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au reactionat cu entuziasm la aceasta veste

"Tommy Shelby [are] intotdeauna un mod de a ne face sa ramanem lipiti de ecran", a scris un utilizator X. "Sunt atat de entuziasmata". "Abia astept sa vad mai multa actiune cu Tommy Shelby! Peaky Blinders pe Netflix - mai bine de atat nu se poate", a scris altul.

Serialul a fost difuzat pentru prima data pe BBC Two in septembrie 2013. A facut trecerea la BBC One pentru cea de-a cincea serie in 2019, obtinand audiente de peste cinci milioane de spectatori.

De-a lungul difuzarii sale, au urmat o serie de premii, inclusiv National Television Awards, care sunt votate de public, si un BAFTA pentru cel mai bun serial dramatic in 2018.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri