LMKMEDIA_THE_LORD_OF_THE_RINGS-THE_TWO_TOWERS-FILM-LMK110-45a
Film Foto: Profimedia Images

Vezi cand apare urmatorul film din universul "Stapanul Inelelor". Faimoasa trilogie a castigat 17 premii Oscar

Articol scris de UTV Data publicării:

Un nou film plasat in universul „Stapanul Inelelor”, intitulat „The Hunt for Gollum”, va fi lansat in 2026, a anuntat David Zaslav, CEO al Warner Bros. Discovery, conform News.ro.

Andy Serkis, care a interpretat personajul in trilogia lui Peter Jackson, va reveni in rolul care la consacrat. Actorul britanic va regiza, de asemenea, lungmetrajul, care va fi supervizat de Jackson si de partenerii sai de scenariu Fran Walsh si Philippa Boyens.

Peter Jackson, Fran Walsh si Philippa Boyens lucreaza, de asemenea, la o noua serie de filme care vor "explora alte povesti nestiute" din universul imaginat de Tolkien, potrivit lui David Zaslav.

LMKMEDIA_THE_LORD_OF_THE_RINGS-THE_TWO_TOWERS-FILM-LMK110-45a

Trilogia „Stăpânul Inelelor” a castigat 17 premii Oscar

Trilogia originala "Stăpânul inelelor", regizat de Peter Jackson, a câştigat 17 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film. La box office-ul mondial, a incasat aproape 3 miliarde de dolari.

De atunci, a fost lansata in cinematografe o adaptare in trei parti a filmului „The Hobbit”, tot in regia lui Peter Jackson. In urma cu doi ani, serviciul de streaming Prime Video a dezvaluit si serialul „Inelele puterii”, despre ascensiunea lui Sauron.

„Stapanul Inelelor” va ajunge din nou pe marele ecran sub forma unui film de animatie intitulat „The War of the Rohirrim”, in 13 decembrie. Filmul imbina universul lui Tolkien cu animatia japoneza.

LMKMEDIA_THE_LORD_OF_THE_RINGS-THE_TWO_TOWERS-FILM-LMK110-45a
Etichete: film

Partenerii Nostri