Inkeddeliric_slient_LI.jpg
Gadget

Ce semnifica pozele artistilor si influencerilor de pe Instagram

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Pe Instagram au circulat recent poze alb-negru cu un filtru pe fata artistilor si influencerilor romani, care au doua puncte in loc de ochi si un zambet in loc de gura.

Aceasta este o campanie pentru piesa noua a lui Deliric x Silent Strike "Zambim Fals". Piesa ne reprezinta pe fiecare dintre noi, cum zilnic purtam masti.

”Ne-am obisnuit sa ne ascundem adevaratele sentimente. A devenit a doua noastra natura sa purtam masca indiferentei, a succesului, a superioritatii. Cu aceeasi lejeritate ne lasam pacaliti de mastile celorlalti si ajungem sa ne simtim vulnerabili si exclusi daca nu #zambimfals cu orice ocazie.

Ne-am invitat prietenii sa ne ajute sa ne reamintim, noua si celorlalti, ca viata reala este un balans intre bune si rele. Si sa împartasim din povestile noastre care subliniaza aceasta discrepanta intre ce se vede la suprafata si ce se afla dupa masca.

Am început printr-o campanie de teasing ce ne-am dorit sa fie socanta si intriganta. O voi continua eu cu o poveste care s-a repetat în fiecare relatie pe care am avut-o. Sper sa continuati voi impartasind propriile experiente.”, a declarat Deliric.

Acum ca v-ati lamurit, ascultati melodia mai jos!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: news

Partenerii Nostri