selena g
Gadget

Selena Gomez: ”Social Media reprezinta un pericol pentru generatia mea”

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Selena Gomez a declarat recent faptul ca social media este periculoasa pentru generatia ei, incurajandu-i pe tineri sa isi dedice mai mult timp lor insisi.

Cantareata, care a fost in cele din urma cea mai urmarita persoana de pe Instagram, inainte de a fi depasita, anul trecut, de celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo, a vorbit despre cat de daunatoare poate fi social media pentru tineri, in timpul unei conferinte de presa pentru nou sau film, The Dead Don'T Die, in care are rolul unei hipsterite obsedate de WiFi, la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

''Social media a fost cu adevarat periculoasa pentru generatia mea. Inteleg ca este minunat sa o folosesti ca platforma, dar ma sperie cand vad cat de expusi sunt acesti tineri si nici macar nu sunt constienti de stiri sau de orice se intampla in jurul lor.'', a declarat Selena.

''Este cumva... nu vreau sa spun egoist, pentru ca nu ar suna tocmai bine... cred ca este periculos, cu siguranta. Nu cred ca oamenii primesc intotdeauna informatiile corecte'', a continuat aceasta.

Selena, care in trecut a luat o pauza de la social media, a explicat ca in timp ce posteaza poze pentru cei 150 de milioane de urmaritori, ea are un scop bine stabilit asupra a ceea ce impartaseste cu fanii.

''Cred ca este imposibil sa existe siguranta in acest moment. Ma sperie! Sunt recunoascatoare ca am platforma, nu fac multe poze inutile. Pentru mine este important sa fiu intentionata cu ele.'', a spus artista.

Noua productie cinematografica a deschis Festivalul de Film de la Cannes, pe 14 mai, iar Selena a pasit pe covorul rosu alaturi de Adam Driver, Bill Murray si Tilda Swinton.

Etichete: news

Partenerii Nostri