Stiri

Harry Styles canta cu pantalonii rupti intre picioare in fata lui Jennifer Aniston

Articol scris de UTV Data publicării:

Picture this: Te duci si tu frumos la un concert Harry Styles si dintr-o data, dupa o “schema” a artistului, te trezesti cu un Harry putin rusinat si cu pantalonii rupti intre picioare, o fi bine, o fi rau? Eu zic sa o intrebam pe Jennifer Aniston :)))

Lasand gluma la o parte, fostul membru One Direction canta piesa “Music for a Sushi Restaurant”, in Inglewood, California, iar in timpul piesei s-a lasat in genunchi lucru care a pus presiune pe pantalonii artistului si au cedat. Desigur ca publicul a reactionat iar Harry a ramas socat cand a realizat ce s-a intamplat, a incercat sa ascunda repede gaura si a terminat prestatia cu un prosop negru pe care il tinea in zona intima. 

Se pare ca au mai fost vedete in public la acest concert, precum Kylie Jenner, Trevor Noah si Ellen DeGeneres. Dar internetul a tinut sa faca zarva in jurul lui Jennifer deoarece este bine stiut ca Harry are un crush pe aceasta de muuuulta vreme.

“Sa cant in fata lui Jennifer Aniston si sa mi se rupa pantaloni… damn, daca as fi in locul lui Harry m-as pensiona deja,” a adaugat un fan pe Twitter.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Partenerii Nostri