harry
Stiri

Harry Styles, studiat la Universitatea de Stat din Texas

Articol scris de UTV Data publicării:

Guys! Fiti pe faza ca urmeaza sa va zic ceva foarte tare! The One And Only Harry Styles urmeaza sa fie studiat ca un modul la Universitatea de Stat din Texas, de la cariera muzicala si anii de succes petrecuti in trupa One Direction pana la cariera actoriceasca. Okokok... cred ca ma apuc din nou de studii si fug in Texas doar ca sa am parte de un modul atat de cool.

Pe scurt, vestea a fost data chiar de profesorul de istorie digitala al colegiului, dr. Louie Dean Valenica, pe Twitter printr-o postare cu afisul cursului ce are si o descriere funny, dar cat se poate de adevarata:„Așa arată mandatul.”.

Potrivit afisului postat, modulul va fi despre ''muzicianul britanic Harry Styles si cultura populara europeana pentru a intelege dezvoltarea culturala si politica a celebritatii moderne in legatura cu problemele de gen si sexualitate, rasa, clasa, natiune si globalism, mass-media, moda, cultura fanilor, cultura internetului si consumerismul.''

Ei bine, nu este prima data cand o vedeta de top devine subiectul unui curs universitar, un alt exemplu fiind Universitatea din New York care a anuntat in februarie ca Taylor Swift va fi studiata de studentii săi.

Revenind la Harry Styles, se pare ca primul curs ce urmeaza a avea loc in 2023 se lauda deja cu o lista luuuuunga de asteptare. Hmmm... cred si eu. Doar e o placere sa-ti studiezi artistul preferat.

Etichete: harry styles

Partenerii Nostri