Stiri

Internetul zice ca Beyonce si Drake au readus muzica anilor '90 la viata! Yes or No?

Articol scris de UTV Data publicării:

In sfarsiiiiiit! Dupa sase ani, Beyonce și-a bucurat fanii cu prima piesă de pe viitorul ei album de studio, cel de-al șaptelea la număr, intitulat ''Renaissance'', iar fanii sunt obsedați! Suna prea bine piesa, trebuie sa recunoaștem!

Piesa se numeste ''BREAK MY SOUL'' și anunță lansarea unuia dintre cele mai așteptate albume ale acestui an.

Cât despre sound-ul piesei, se pare ca Beyonce a folosit un sample din ''Show Me Love'' by Robin S, dar și câteva interjecții de-ale artistei Big Freedia alaturi de care Beyonce a compus piesa. Deci, da! Break My Soul este o piesa super energica care te cheama instant la dans, fiind influentata de elementele dance.

Evident, piesa a dat peste cap online-ul, strângând instantaneu zeci de mii de share-uri și feedback-uri suuuper bune, piesa fiind deja catalogata drept imnul verii.

De asemenea, ținând cont ca atât Drake cât și Beyonce au revenit pe scena muzicală cu albume noi, dar mai ales cu sound-uri diferite fata de ce au lansat pana acum, fanii spun ca in acest moment industria muzicală trece printr-un shift sau mai bine zis... Beyonce și Drake au readus la viață muzica house a anilor '90.

Hmmm... ni se pare sau exista și o mică bătălie între Drake și Beyonce? Nu de alta, dar amândoi au făcut albume cu sound-uri asemănătoare. Ok, ok... dacă e sa ne luam după feedback... Drake a lansat un album și feedback-urile nu sunt tocmai fericite, pe când Beyonce a lansat doar o piesa de pe noul album și deja face înconjurul lumii. Mai e ceva de zis? Daca da, chiar vrem sa-ti auzim parerea!

Inainte de toate: PRESS PLAY & ENJOY! <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri