Stiri

Iti place hip-hop-ul? Urmareste FRESH TRACKS BANGERS EDITION cu Andreea Din

Articol scris de UTV Data publicării:
Salutare y'all! Stim ca avem in ''lista'' DOAR fani pasionati de muzica. Well, si cum printre acestia se afla si youngeri pasionati de hip-hop, Andreea Din vine cu o surpriza fresh de inceput de 2021! Pe langa FRESH TRACKS, emisiunea care iti aduce in fiecare JOI, de la 16:00, topul celor mai tari piese pop lansate, Andreea Din iti aduce si topul celor mai tari bangere din intreaga lume cat ai zice FRESH TRACKS BANGERS EDITION! Ce zici de asta?   
 
Cum asa? Pai, mai mult ca sigur te-ai intrebat de unde isi iau inspiratia youngerii urbani si cum reusesc sa se exprime atat de frumos si sincer prin elementele culturii underground! Ei bine, hip-hop-ul este peste tot, pentru ca el, dincolo de muzica, este un stil de viata! 
 
Asadar, fie ca vorbim de rap, fie ca vorbim de trap sau de alte subgenuri, Andreea Din este omul de baza care stie si simte atunci cand o piesa are toate ingredientele pentru a te face sa strigi cat poti de tare "that's a BANGER, bruhhhhh!'' Nu doar ca e la curent cu cele mai fresh piese, ci respira, traieste si se inspira zi de zi din cultura underground.
 
Acum ca ti-am dezvaluit surpriza, nu ramane decat sa fii printre primii care asculta cele mai fresh bangere la FRESH TRACKS BANGERS EDITION, in fiecare MIERCURI, de la 23:00 si in relure DUMINICA de la aceeasi ora, evident, pe UTV
 
Si ca tot am adus vorba de 2021, afla ca odata cu noul proiect despre care ti-am vorbit mai sus, am dat startul si noii grile UTV si treaba sta cam asa:
 
Sebastian Cotofana vine cu noi amenzi muzicale, in fiecare MIERCURI, de la 10:00. So stay tuned!
 
Continuam cu Oana Zara care iti aduce topul pieselor care au facut incojurul lumii, la UTOPS, in fiecare SAMBATA, de la 11:00 si in realuare DUMINICA, de la 14:00, pe UTV.
 
Evident, VJ-ii nostri au grija sa te puna la curent cu tot ce misca in muzica si nu numai, la UNEWS, in fiecare SAMBATA, de la 13:00 si in reluare DUMINICA, de la 19:00, pe UTV. 
 
Si ca sa fi cel mai informat omulet din gasca, in materie de fun facts-uri, Andra Brebu iti aduce cinci lucruri interesante despre artistii tai preferati, la GIVE ME 5, in fiecare LUNI, de la 19:00, pe UTV!
 
Acum ca stii ce ai de facut, nu ramane decat sa ne vedem zilnic pe UTV! Surprizele continua! It's All About U
 
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri