Stiri

Jason Momoa si Eiza Gonzalez formeaza un cuplu! Vezi aici cum a inceput relatia celor 2!

Pam paaaaam! He's not single anymore, gurls! :))) Daca v-ati facut asteptari si sperante, sa stiti ca v-a luat-o altcineva inainte!

La putin timp dupa ce Jason Momoa si fosta sa sotie, Lisa Bonet au anuntat ca se despart dupa 4 ani de casnicie, Jason a trecut mai departe si si-a facut o alta relatie! Oricum...nu prea ne faceam griji ca o sa fie singur prea mult timp, fie vorba intre noi, he's a catch!:))

Noua cucerire a lui Momoa este frumoasa actrita Eiza Gonzalez. Vestea a devenit public la o luna dupa ce starul a fost la premiera noului film al lui González, "Ambulance", desi atunci nu parea ca s-ar fi infiripat ceva intre ei.

"Ei se intalnesc. Ii pasa de ea. El este bine, se simte grozav sa lucreze la Fast X. Este ocupat, dar se afla int-un loc bun.", a declarat o sursa.

"Amandoi sunt ocupati cu munca, dar se distreaza impreuna. Nu este nimic serios, inca!", a mai adaugat un alt insider al celor doi.

Momoa si fosta sa sotie au fost impreuna 16 ani si au anuntat despartirea in luna martie, a acestui an. Desi cei doi au declarat ca inca se iubesc, au marturisit ca e necesar sa mearga pe drumuri separate din cauza unor schimbari care au intervenit.

Well, life goes on, iar Momoa se pare ca merge pas la pas cu ea! <3

Partenerii Nostri