Stiri

Kanye West a pierdut 2 miliarde de dolari intr-o zi

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce un numar foarte mare de companii au renuntat la colaborarea cu Kanye West, acesta a spus ca a pierdut 2 miliarde de dolari intr-o singura zi.

La inceputul lunii, Kanye a spus pe Twitter ca orice ar spune, Adidas nu va renunta la el, dupa ce a facut comentarii antisemite, Twitter i-a blocat contul. La scurt timp dupa, Adidas a facut o declaratie publica prin care au spus ca au renuntat la colaborarea cu artistul. Conform Forbes, compania avea un contract cu West care valora 1.5 miliarde de dolari. Daamn, that's a lot of money.

Intr-un post pe Instagram, artistul a scris: "Ari Emmanuel. Am pierdut 2 miliarde de dolari intr-o zi. Inca sunt in viata. Inca te iubesc. Dumnezeu te iubeste. Banii nu sunt totul. Oamenii sunt totul."

Kanye West a pierdut contracte si cu firme precum: Balenciaga, CAA, GAP, JpMorgan Chase, MRC. Pe langa aceste contracte, artistul are restrictie pe Twitter si Instagram.

Dupa comentariile antisemite, fosta lui sotie Kim Kardashian, a postat urmatorul mesaj pe Twitter: "Comportamentul si comentariile facute asupra comunitatii de evreii sunt inacceptabile. Eu sunt alaturi de comunitate si sper ca aceste comentarii se vor opri imediat."

Partenerii Nostri