Stiri

Kim Kardashian: “Vreau sa incep procesul de vindecare, am nevoie sa fiu singura cat mai repede posibil!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Kim Kardashian a sustinut in noi documente judecatoresti ca postarile pe retelele sociale ale sotului ei instrainat, Kanye West, au cauzat „stres emotional”.

Abia asteptam momentul in care Kim Kardashian sa spuna STOP jocului din social media al fostului sau sot! Well, n-a stat mult pe ganduri!

Aceasta a sustinut in documentele judecatoresti legate de divort ca postarile fostului sau sot provoaca “stres emotional”!

SURSA: BuzzFeed News

Kim a cerut judecatorului, prin depunerea unor noi documente judecatoresti, sa-I declarare cat mai repede single, pe fiecare dintre ei.

Conform celor de la TMZ, Kardashian a declarant ca: „Imi doresc foarte mult sa divortez”, adaugand ca  desi a incercat sa pastreze procedura de divort privata, „el nu a facut acest lucru”, referindu-se la postarile lui YE, recente, de pe Instagram.

„Kanye a pus multe dezinformari cu privire la chestiunile noastre private si co-parenting pe retelele de socializare, ceea ce a creat suferinta emotionala”, a scris ea in documente.

In ultimele saptamani, Kanye a criticat-o pe Kim pentru ca a lasat-o pe fiica lor North sa foloseasca TikTok, a impartasit mesaje private intre el si Kim si l-a insultat pe noul iubit al lui Kim, pe Pete Davidson.

Explicand cererea ei de a-si restabili statutul de necasatorita, ea a scris: „Desi mi-as dori ca mariajul noastru sa fi reusit, am ajuns la concluzia ca nu exista nicio modalitate de a ne repara casnicia. Kanye nu este de accord cu asta, macar si-a dat seama si a acceptat ca eu imi doresc sa inchei acest capitol, chiar daca el nu vrea.”

Aceasta a adaugat ca trebuie sa fie singura din punct de vedere legal, astfel incat sa „pot incepe procesul de vindecare si pentru ca familia noastra sa inceapa procesul de vindecare si sa avanseze in acest nou capitol al vietii noastre”.

Vedeta hip-hop a declarat public in mai multe randuri ca vrea sa se impace cu Kim, mama celor patru copii ai sai.

El a continuat sa-l insulte pe noul ei iubit, Pete, pe care il numeste „Skete”,  glumind ca el este motivul pentru care Pete si-a sters contul de Instagram. El a scris: „Am scapat pe Skete. Spune-i mamei tale ca ti-am schimbat numele pe viata”.

SURSA: The Sun

Partenerii Nostri