Stiri

Lana Del Rey a fost jefuita

Articol scris de UTV Data publicării:

Lana Del Rey a fost jefuita iar hotul i-a furat rucsacul in care avea laptopul, o camera de inregistrat dar si cateva hard drive-uri. "Mi-am parcat masina pe strada Melrose Ave, in Los Angeles, am plecat doar cateva minute iar cand m-am intors am gasit geamurile sparte la masina". Daaamn, that's crazy!

Artista avea pe laptopul furat cateva melodii la care lucrase in ultimul timp, urmand sa apara pe noul album. Pe langa aceste piese mai avea in jur de 200 de pagini scrise din cartea la care lucreaza de ani buni. Lana isi roaga fanii sa nu asculte muzica care va fi leak-uita pe internet in urmatoarele zile si sa nu se uite nici la pozele personale. Lasam mesajul pe care l-a transmis putin mai jos.

"Nu imi voi mai lasa nimic niciodata in masina, nici macar pentru un moment. Este o lectie invatata, abia astept sa vad la ce am mai lucrat, abia astept sa imi lansez noua carte".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: piese , lana del rey , jefuita , carte

Partenerii Nostri