Site Cover (11)
Lifestyle Foto: Idei de impodobit bradul

5 idei de impodobit bradul de sarbatori. Cum sa ai cel mai frumos brad de Craciun in 2023 (Poze)

Articol scris de UTV Data publicării:

Bradul de Craciun poate fi cea mai importanta parte din decorul casei pregatita de oaspeti si de sarbatoare. Este locul unde ne strangem cu cei dragi pentru a ne bucura de magia Craciunului. De la accesorii stralucitoare, la fulgi de zapada artificiali, la luminite care mai de care mai spectaculoase, sunt multe variante ca bradul tau sa ajunga unul de poveste.

Ca sa fii inspirat si anul acesta cand iti decorezi bradul, vezi care sunt tendintele lui 2023 pentru combinatii de culori si ornamente, propuse de specialistii "Ideal Home"

Stilul Frosty Wonderland

Brad-in-stilul-frosty-wonderland

Unul dintre cele mai populare trenduri de anul acesta este Frosty Wonderland, cu o atmosfera magica, stralucitoare ca si cum totul ar fi inghetat, 

Pentru a obtine imaginea inghetata a bradului desprins parca din basmele de iarna, o sa avem nevoie de diferite tonuri de albastru, combinate cu mult sclipici pentru a da efectul de stralucire.

Putem opta direct pentru un brad artificial “nins”, sau putem crea noi ulterior efectul acesta de brad “nins” cu ajutorul spray-urilor.

Linistea si visarea par sa pluteasca in jurul acestui stil.

Stilul Traditional si Nostalgic

stilul-bradului-traditional-si-nostalgic

Pentru a ne incadra in tematica Nostalgia, vom merge pe combinatiile clasice de culori rosu si auriu cu accesorii ca: reni, Mos Craciun, trenutele si ingerasi din lemn. Aici putem folosi globurile acelea de suflet pe care le dam mai departe din generatie in generatie.

Stilul Vintage

stilul-bradului-vintage

Paleta de culori pentru acest stil contine auriu, crem si alb cu decoratiuni pudrate aurii si accesorii elegante precum siruri de perle sau lumanari.

Bradul vintage este unul elegant si impunator care te poarta cu gandul in casele somptuase din povestile lui Charles Dickens.

Stilul Wonkacore 

stilul-bradului-wonkacore

Una dintre cele mai anticipate lansari de filme din decembrie este cea a filmului Wonka, care spune povestea unei fabrici de ciocolata si a tanarului sau proprietar, interpretat de actorul TimotheeChalamet. Aparitia filmului a creat un nou trend anul acesta in materie de impodobit brazi, denumit de specialisti " wonkacore"

Acadele delicioase supradimensionate, culori vibrante, fundite dungate sunt doar cateva din elementele principale ale esteticii Wonka.

Buna dispozitie si spiritul jucaus ala copilariei definesc cel mai bine acest stil.

Stilul Disco Groove

stilul-bradului-disco-groove

Anii '70 au revenit in trend, iar Beyonce a avut ca si tematica a celebrului turneu Renaissance, stralucirea  data de perioada disco.

Asadar daca iti plac provocarile si ai o fire indrazneata, atunci propunerea noastra ar putea sa ti se potriveasca. Pentru a crea aceasta atmosfera glam disco, vei avea nevoie de globuri si de accesorii argintii stil discoball, cu efect de oglinda, si de accesorii cu reflexii metalice.

Acum ca stii care sunt tendintele anului 2023 pentru a-ti impodobi bradul, nu ramane decat sa te hotarasti ce ti se potriveste cel mai bine.

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: tendinte , craciun , sarbatori

Partenerii Nostri