3d illustration of headache human.
Lifestyle 3d illustration of headache human, x-ray medical concept.

Cum sa scapi de durerea de cap prin cinci remedii naturiste!

Articol scris de UTV Data publicării:

Scapă de durerea de cap în 5...4...3...

În cele mai multe cazuri, durerea de cap este un simptom al altei probleme apărute în urma stresului, a schimbărilor hormonale sau a oboselii. Știm că durerile de cap îți fură orice chef de viață, dar uite câteva remedii care o să îți fie de folos:

1. Folosește ghimbirul. Acționează ca un antiinflamator și ajută la combaterea simptomelor migrenelor sau durerilor ușoare de cap.

Ginger

2. Ceaiul de mușețel ameliorează durerile de cap. Are propriertări analgezice și acționează în zona tensionată. Șase lingurițe de flori uscate de mușețel sunt de ajuns pentru 500 ml de apă. Bea 3 căni de ceai pe zi.

Fresh chamomile tea

3. Dacă n-ai ceaiuri, sigur găsești niște gheață în congelator rămasă de la petrecerea de aseară. Înfășoară gheața intr-o cârpă și aplic-o pe frunte timp de 5 minute, fă o pauză, apoi repetă procesul.

Ice cold hands

4. Uleiurile esențiale sunt și ele un remediu foarte bun. Lavanda are proprietati calmante, antispastice si analgezice. Masezi ușor fruntea, tâmplele și gâtul cu ulei esential de lavanda. Masajul se face de 3-4 ori pe zi.

Herbal oil and lavender flowers

5. Dacă nu te-au convins variantele de pâna acum, fă o baie caldă la picioare. Apa calda dilata vasele de sange ale picioarelor, ceea ce atrage sange din corp si cap spre picioare.

Cypress bathtub wooden traditional Japanese bucket by tub in onsen hotel bathroom interior in Japan with feet stepping into water


Acum că ți-a trecut durerea, poți să te bucuri din plin de ziua asta fresh! <3

 

Etichete: news , utv , lifestyle , de , maria nica dantes , durere , cap

Partenerii Nostri