Lifestyle

Hai la Epic Thingz cu Simona Mereu

Articol scris de UTV Data publicării:

Imaginează-ți, 200 de fete la Golden Hour mișcându-se în pași de dans caribieni coordonate de Simona Mereu

Simona Mereu, pasionată de dans și muzică încă din copilărie, a devenit o prezență cunoscută și admirată în industrie. În anul 2006, a început aventura dansurilor urbane, iar de atunci drumul ei a fost doar în ascensiune.

Cu o pasiune puternică pentru dans, Simona a plecat în Jamaica, insulele Caraibe, unde s-a îndrăgostit iremediabil de DANCEHALL. Acest stil de dans îți oferă posibilitatea de a-ți exprima emoțiile și de a te conecta cu propriul corp.

Cu o experiență de 15 ani în industria dansului, Simona a colaborat cu artiști internaționali de renume, precum Shaggy, Haddaway, J Balvin, Sonny Slame, Kat Deluna, dar și cu branduri de top la nivel global.

În 2022, a luat naștere EPIC Thingz, un eveniment care a fost sold out în doar 5 zile, marcând cei 14 ani de activitate ai Simonei în industrie. Datorită succesului său, EPIC Thingz a devenit un întreg concept, iar anul acesta promite să fie cu adevărat memorabil.

În cadrul evenimentului fetele dornice și curajoase, au șansa de a învăța tehnici de dancehall printr-o coregrafie fluidă și plină de savoare tropicală. Complexitatea coregrafiei a fost concepută astfel încât să se adreseze atât începătoarelor, cât și dansatoarelor avansate.

Trăiește o experiență de neuitat

Timp de 5 ore, vei avea parte de experiențe inedite, prin activări de brand, ateliere informative, prin care poți să înveți despre meditație, dezvoltare personală și multe alte subiecte relevante pentru activarea energiei feminine. Momentul culminant va fi dansul caribian coordonat și susținut de Simona, care te va purta într-o călătorie de neuitat la Golden Hour. Urmând să predea energia feminină Veronicăi Miona, printr-o experiență Kundalini.

Dacă ți-am captat atenția și ești interesată să participi, Simona te încurajează să experimentezi diverse ritualuri de wellness pe parcursul zilei de 17 iunie. Odata ajunsă la eveniment, ne ocupăm noi de energia ta.

Simona Mereu Instagram
Aftermovie EPIC Thingz 1
Epic Thingz 1

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri