jennifer l
Lifestyle

Jennifer Lopez a dezvaluit cel mai mare secret al ei

Articol scris de UTV Data publicării:

Jennifer Lopez este una dintre cele mai admirate femei din lume. Deși are 53 de ani, ai crede că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. De curand, JLo a fost generoasa cu fanele ei si a dezvaluit toate trucurile ei de frumusete.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Lopez a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine. Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul.”, a împărtășit ea.


Somnul este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu se abate.


So, daca vrei sa arati precum Jlo....pe langa postul intermitent si mult sport are si propiul regim de frumusete pe care l-a numit "5 S". Mai exact: SPF, Somn, Suplimente (vitamine, minerale), Seruri (creme, tratamente) si Sano vita (stil de viata sanatos)


Pandemia ne-a incetinit tuturor ritmul, si tot ceea ce putem controla suntem noi insine. Asa ca dormiti bine!
Love U

Etichete: jennifer lopez

Partenerii Nostri