Lifestyle

Pamela Anderson, fara machiaj la Saptamana Modei de la Paris. Care este motivul?

Articol scris de UTV Data publicării:

Actrita in varsta de 56 de ani si-a facut aparitia la Saptamana Modei de la Paris fara machiaj iar tot internetul a luat-o razna, majoritatea au felicitat-o pe Pamela pentru curajul de care da dovada sa apara la un eveniment atat de popular fara un strop de machiaj pe fata.

Ea a vorbit despre evenimentul care a facut-o sa isi reconsidere perspectiva pe care o avea asupra frumusetii si a produselor cosmetice. Dupa moartea make-up artistei ei, Alexis Vogel, care a murit din cauza cancerului de san in anul 2019 ea a decis sa adopte un look natural.

"Alexis a fost cea mai tare. De cand s-a stins din viata, am simtit ca... fara Alexis, este mai bine pentru mine sa nu port machiaj."

Intr-un interviu cu cei de la Elle, Pamela a spus ca aparitiile ei fara machiaj o fac sa se simta "libera si putin rebela."

Dupa aparitia de la Saptamana Modei de la Paris, blondina a facut un interviu cu cei de la Vogue France in care a discutat pe larg despre acest subiect.

"Nu am venit la Paris Fashion Week cu gandul: Nu vreau sa ma machiez, dar in timp ce ma imbracam in aceste haine superbe, m-am gandit ca nu vreau sa intru in competitie cu ele. Nu vreau sa fiu cea mai draguta fata din incapere."

Pamela Anderson spune ca vrea sa incurajeze femeile din toata lumea si de toate varstele sa isi iubeasca corpul asta cum este el, natural.

"Ma simt perfect in pielea mea, niciodata nu am mai simtit asta, sunt foarte fericita cu cine sunt. Mereu am crezut ca frumusetea vine din interior nu din hainele pe care le imbracam sau produsele pe care le aplicam pe ten."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri