Festive christmas new year background colorful gift boxes and holiday decorations on pink background. New Year's present and Christmas present top view
Lifestyle Foto: Cadouri de craciun

Sfaturi pentru impachetat cadouri de Craciun. Cum sa ai cel mai frumos cadou

Articol scris de UTV Data publicării:

Dacă ați ales deja cadourile perfecte de Crăciun pentru prieteni și familie, dar nu sunteți siguri cum să le împachetați, nu vă faceți griji! Vă vom oferi câțiva pași simpli pentru a face cadourile să arate minunat sub brad. 

1.Începeți prin a împacheta cadoul într-o cutie. Este mult mai ușor să înfășurați ceva pătrat sau dreptunghiular. Asigurați-vă că cutia este bine închisă cu bandă adezivă. 

2. Măsurați și tăiați o bucată suficient de mare de hârtie de împachetat. Așezați cadoul pe hârtie și tăiați suficientă hârtie astfel încât fiecare parte, atunci când este adusă în jurul cutiei, să ajungă puțin mai mult de jumătatea ei. 

3. Îndoiți marginile hârtiei de împachetat peste marginea cutiei, aproximativ un centimetru. Acest lucru va ascunde tăieturile nereușite și va crea linii clare și cusături mai puternice.

4. Așezați cutia de cadou invers, cu susul în jos pe hârtia tăiată. Poziționați cusătura pe partea inferioară a cutiei astfel încât să fie ascunsă. Fixați hârtia cu bandă adezivă înainte de a o împacheta complet. Banda va fi ascunsă când ajungem la pașii finali. 

5. Împingeți părțile laterale ale hârtiei spre interior, creând un unghi de 45 de grade. Coborâți hârtia cu colțurile îndoite de sus de-a lungul cutiei și tăiați hârtia în exces. Apoi, lipiți colțurile cu bandă adezivă. Repetați aceeași mișcare și cu colțurile îndoite de jos.

 

6. Odată ce cadoul este împachetat, este timpul să-l facem să arate frumos. Ascundeți banda folosită cu o panglică groasă. Îmbrăcați cadoul cu o fundiță frumoasă realizată dintr-o panglică.

O femeie dinte un cadou in mana si il impacheteaza

7. Acum că știți cum să împachetați perfect un cadou, este timpul să adăugați detaliul final - eticheta cu numele destinatarului. 

Poza cu mai multe cadouri de culoare verde si gri

Si pentru ca detaliile fac diferenta, iata cateva din recomandarile specialistilor de la Martha  Stewart :

Folosiți hârtii de împachetat cu imprimeuri diferite, dar păstrați o notă comună pentru a crea un aspect armonios. 

Cadouri de craciun impachetate frumos cu funda rosie

Pentru a împacheta sticle, puteți folosi o metodă interesantă: înfășurați sticla în hârtie absorbantă colorată și apoi adăugați o plasă de hârtie maro. Pentru a fixa capetele "bomboanei", puteți folosi rafie. 

Dacă doriți să împachetați un cadou într-o formă mai neobișnuită, puteți folosi hârtie creponată, care este veselă și versatilă. 

O altă idee creativă este să folosiți hârtie pictată, ceea ce va adăuga un plus de implicare în darul pe care îl oferiți. 

Etichete: craciun , cadou

Partenerii Nostri