Muzica

13 lucruri pe care nu le stiai despre Killa Fonic! ''Tatal meu trebuia sa rupa in tara daca nu era mentalitatea ceausista.''

Articol scris de UTV Data publicării:
Mainile sus bambolinaaa, astazi vreau sa dau cu fun facts-uri despre Killaaaaaa! :)) Scuze, dar simteam sa fac o rima si piesa asta a picat la tanc. Well, baieti si fete, Andreea Din pe zona again si hai sa trecem la subiect ca sunt lucruri misto de zis despre baiatul asta suuuuuper talentat! 
 
Si zic asa...Killa Fonic s-a nascut pe 14 februarie 1989 in Ploiești, iar primul contact cu muzica hip hop l-a avut in copilarie, prin intermediul tatalui sau care ii aducea casete si ii punea sa asculte doar muzica de calitate. Asa cum spune chiar el, tatal lui avea o biblioteca cu muzica de unde isi lua toate informatiile la acea vreme. Pe langa tatal lui, Killa mai avea si niste vecini care erau la curent cu lansarile noi din hip hop-ul romanesc, pe caseta la vremea aia.  Aaaaah, that old school vibe! Imi e dor! Apropo de tatal lui, acesta il adora pe Michael Jakson si il imita mereu cand era mic. Cuuuute! <3
 
Revenind la muzica, Killa devine membru Satra B.E.N.Z. in 2012, cand a fost abordat de Lu-K Beats, fondatorul Seek Music. In aceeasi perioada, Killa Fonic lanseaza in paralel primele piese solo,  "Sesiune pe Vinil", "Drink si Blunt" si "24", pe care le-a postat pe canalul sau de Youtube in anul 2013. Tot in acelasi an a aparut si primul mixtape al lui Killa, „Lord de cartier”,  urmat de „Ramses 1989”, lansat in 2016.  Pe 27 iulie 2017 a fost lansat „Lama Crima”, primul sau album oficial in calitate de artist solo, iar in 2019, acesta a ales sa plece din Satra B.E.N.Z si sa se retraga de pe „O.$.O.D. IV”, iar in prezent activeaza ca artist solo, creandu-si propriul sau label, KHK (Killa House Klan) . 
 
Odata cu iesirea din Satra B.E.N.Z., Killa a facut un pas urias in mainstream, reusind sa domine topurile muzicale romanesti. De asemenea, si-au facut aparitia si mult asteptatele albume ''Trendsetter'', ''III'', ''Beetlejuice'', ''2089'' si ''Questo Summer'', care au strans milioane de play-uri pe platoformele de streaming. Daca inca nu le-ai ascultat, stii ce ai de facut! :D
 
Deci, da! Inca de la inceput pana in prezent, Killa continua sa se faca remarcat prin stilul sau cameleonic, prin timbrul sau inconfundabil si prin atititudinea sa de rockstar, fiind unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Biiiiig Up, Boy! Esti pe repeat in playlist! Nu stiu de ce, dar mereu am simtit ca baiatul asta o sa rupa barierele, granitele si ce mai vreti voi:)) cu vibe-ul asta fresh. Nu-i asa ca simti la fel? 
 
Acum zic sa trecem la cateva facts-uri despre artistul vostru preferat. Ready? 
 

1. S-a nascut intr-o zi de marti, este zodia varsator, spune ca cifra destinului este 7, iar culoarea lui preferata este violetul.

2. Are o relatie apropiata cu fanii lui, ii apreciaza si interactioneaza cu ei ori de cate ori are ocazia, atat la concerte, cat si prin mesaje. ''Se vede cat de inteligenti sunt si cat de puri in gandire (...) Ei vad totul mai deep decat vad altii cu experienta de viata (...) Prefer sa am 100 de ascultatori decat sa am o mie de oi. Mai bine alergi cu 10 lupi decat sa ai o mie de oi pe langa tine'', spune Killa.

3.Nu ii place mai deloc sa stea pe social media, dar incearca sa stea destul de activ. Prefera, in schimb, sa faca muuuulta muzica si sa se transforme pe scena.

4.  Piesa pe care o asculta cel mai des este Peppino Gagliardi – Che vuole questa musica stasera. Spune ca daca ar auzi piesa asta si ar fi cu iubita lui in public, ar fugi cu ea intr-o decapotabila, cu parul lins pe spate, prin Centrul Vechi. De asemenea, Killa spune ca trebuie sa fi gangster, dar trebuie sa vina din interior, nu ai nevoie de pistoale etc. Facts!

5. Are o voce cameleonica, de aceea poate aborda toate stilurile muzicale si fiecare piesa de-a lui e un mood total. No cap! Well, acest talent vine de la tatal lui care avea o voce cameleonica si canta foarte multe genuri muzicale. ''Tatal meu trebuia sa rupa in tara daca nu era mentalitatea ceausista.'', spune Killa.  

5. Vrea sa ofere publicului calitate si fashion.Yupppp, il pasioneaza moda foarte mult si cred ca se vede asta! Spune ca daca nu era muzica, atunci sigur facea haine. Ei bine, acum le poate face pe ambele.

6. A crescut cu muzica hip hop. Are tatuaje cu Wu-Tang, 2Pac si  Snoop Dogg. Dintre toti, Wu-Tang l-a impulsionat cel mai tare in pasiunea sa pentru hip hop, motiv pentru care si-a batut singur un tatuaj cu Wu-Tang Clan fix pe mana cu care tine microfonul... in felul asta isi aminteste mereu cat de mult l-a motivat.  Si ca tot vorbim de tatuaje, afla ca artistul s-a tatuat si cu coarda de chitara. Daaaaamnn! 
 
7. Este nascut in anul sarpelui, probabil ai observat ca are si o cobra tatuata pe piept. Apropo, cand era mic, cam pe la varsta de 3 ani, Killa a intrat in casa cu un sarpe in mana. Si nu, nu avea nicio frica, ba chiar se juca cu el. De aceea, in prezent are doi pitoni si vrea sa isi cumpere inca trei.  
 
8. A fost ras in cap foarte multi ani si ii se mai spunea cheliosul. De asemenea, i se mai spunea Ion Mic, deoarece in cartier avea un prieten mai mare caruia i se spunea Ion Mare.
 
9. Ii plac masinile de epoca.  
 
 
10. Este fan Dragon Ball Z, iar pe lista de supereroi preferati intra Flash si Spawn.
 
 11. Danseaza salsaaaa! ''Mainile sus bambolinaaaaa... '' <3 
 
12. Doarme intotdeauna pe spate, cu mainile pe piept.
 
13. Este un romantic incurabil, iubeste, respecta si pretuieste femeia, are o atitudine fiiiiiiina de gangster si zici ca e scos direct din filmele alea bune italiene. Mmmm oare pentru ca e nascut fix de Ziua Indragostitilor si pentru ca a trait multi ani in Italia, acolo unde locuieste in prezent familia lui? :D
 
Cam atat pe ziua de azi, youngers! Nu uita sa dai cu SHAAARE daca iti place ce citesti! Dragoste si pace y'all! <3 
 
P.s. Da-i un play piesei de mai jos si mai citeste o data articolul ca sa-ti iei niste vibe! <3 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri