Muzica

26.08 HITS ALERT

Articol scris de UTV Data publicării:

Hei, U! In caz ca te-ai trezit mai tarziu, hai sa iti fac eu o recapitulare cu ce s-a mai lansat astazi. Dj Khaled a scos albumul God Did si are cam orice rapper la care poti visa, de la Eminem la Future, de la Lil Baby la Jay-z, de la Juice Wrld la Drake si multi multi altii… lipseste intradevar Kendrick si J.Cole dar eh… trecem cu vederea, dar doar de data asta Khaled, am notat o bulina neagra in carnet.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Stirea nu se opreste aici! Nici JID nu s-a lasat mai prejos, si el a scos tot astazi albumul The Forever Story. Daca nu sti cine este JID, recomand cu caldura albumul, multi spun despre el ca este o gura fresh de aer in tot valul asta de trap. And they’re not wrong!

Stai, stai, stai! In caz ca te-ai trezit astazi putin mai pe feeling, blackbear a scos si el un album, in stilul lui clasic de pop-rock dar mai pe sentiment, exact cum ne-a obisnuit pana acum. Si ca sa fie treaba treaba  si Lil Tjay a scos o piesa noua, Beat the Odds, in care vorbeste despre greutatile prin care a trecut.

Daca nu esti mare fan Hip-Hop, don’t worry, I got you. Celebra trupa MUSE a lansat si ea un album, si ce crezi? Tot astazi, intitulat WILL OF THE PEOPLE.

What a day to be alive, right? <3

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri