Muzica

ABBA a revenit dupa 40 de ani si pregateste un turneu cu totul special

Articol scris de UTV Data publicării:

Membrii legendarei trupe ABBA s-au reunit dupa 40 de ani si au lansat primele doua single-uri ce anunta mult asteptatul album, "ABBA: Voyage", ce contine 10 piese si urmeaza a fi lansat pe 5 noiembrie 2021. So stay tuned! <3

''Intai am inregistrat doua piese, apoi mi-am zis ca ar fi bine sa mai inregistram si altele, ce ziceti fetelor? Ele au fost de acord si apoi a aparut si ideea unui album complet.'', spune Benny Anderson.

In timp ce Bjorn Ulvaeus spune: ''Prima piesa, "I Till Have Faith In You", stiam chiar atunci cand Benny a cantat instrumentalul ca trebuia sa fie despre noi. E despre momentul cand iti dai seama ca e neconceput sa fii unde suntem noi. Nici o imaginatie nu ar putea visa asta: sa lansezi un album nou dupa 40 de ani si sa ramai cel mai bun prieten cu ceilalti si sa te bucuri de compania lor, avand loialitate totala. Cine a mai avut parte de asta? Nimeni.''.

De asemenea,  trupa le-a facut o surpriza fanilor si a lansat recent primele doua single-uri ce anunta albumul, anuntand, in acelasi timp, si turneul global ce va avea loc in anul urmator si care se anunta a fi unul cu totul special. Mai mult, ABBA a anuntat ca noul album va contine si o piesa de Craciun intitulata ''Little Things''.

Marea reunire titanilor muzicii pop a avut loc in Londra, la Ealing Studios, unde au filmat si pentru o holograma pe care o vor folosi in turneul aniversar. 

"Bjorn, Benny, Agnetha şi Anni-Frid vor fi cu totii acolo in seara inaugurarii. Si vor dezvalui in sfarsit ABBA-tarurile, care sunt un fel de holograme ale lor", a declarat o sursa pentru The Sun.

Mai exact, "ABBA Voyage" va include un  documentar, care prezinta revenirea grupului in studiouri si implicarea membrilor in crearea melodiilor si a unui spatiu special, in East London, pentru spectacolul lor holografic, ce urmeaza a fi  inaugurat in anul urmator.  Asadar, concertele vor include asa-numitele "ABBA-taruri", imaginile muzicienilor suedezi urmand sa fie proiectate pe scena in timpul interpretarii hit-urilor care i-au consacrat. 

"In cadrul spectacolului, ABBA-tarurile vor canta si vor vorbi cu publicul. Pentru cei care privesc, va fi ca si cum s-ar reintoarce in trecut", a continut sursa mentionata mai sus. 

 

Etichete: utv , unews , abba

Partenerii Nostri