Muzica

Accident sau premeditare? Cum a gestionat Camila Cabello incidentul din direct

Articol scris de UTV Data publicării:

Ai, ai, ai, senorita....

Senorita Camila Cabello si-a facut aparitia la "The One Show" pentru a-si promova noul single „Bam Bam”. Artificiu de imagine sau nu, in momentul in care gazda emisiunii i-a cerut sa faca miscarea de dans preferata din nou videoclip, pas cu pas in ritm de salsa, Camilei i-a alunecat topul de pe umar dezvaluindu-si sanul drept.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, semn ca intamplarea a lasat-o rece, Camila a reactionat glumind:„Tocmai ti-am dat un "flash". Sper ca nu ai vazut mamelonul”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totusi, se pare ca, Camila Cabello si-ar fi dorit sa aiba o masina a timpului. Intr-o scurta postare pe TikTok aceasta a comentat accidentul nefericit din timpul showlui tv, spunad: „cand stilistul meu m-a intrebat daca vreau nipple covers si am spus nu”

 

@camilacabello

 

♬ Time Machine - Muni Long

In varsta de 25 de ani, solista cubanezo-mexicano-americana, Camila Cabello, a obtinut faima in anul 2012 ca parte a trupei Fifth Harmony. Cabello s-a lansat ca artista solo, si pentru prima data in 2017 alaturi de Machine Gun Kelly a ajuns pe locul patru in vestitul top din Statele Unite. Au urmat si alte colaborari de succes care au ocupat pozitia 1 in toate topurile, inclusiv in Romania. Cea mai recenta colaborare a Camilei este cu artistul Ed Sheeran.

Etichete: camila cabello

Partenerii Nostri