event cover remix inc
Muzica

Adrian Eftimie & Optick lanseaza label-ul Double Trouble!

Articol scris de UTV Data publicării:


Anul 2020 incepe promitator pentru muzica electronica romaneasca. Cel mai cunoscuti DJ din tara, ce nu mai au nevoie de o prezentare prea amanuntita, initiaza impreuna labelul Double Trouble.

Adrian Eftimie si Optick au o prietenie stransa de mai bine de un deceniu, ce a luat nastere la pupitru. Cei doi artisti fac mereu o atmosfera electrizanta la petreceri, ceea ce a dus la o colaborare indelungata si la rezultate uimitoare pe piata muzicala.


Odata cu infiintarea noului label, artistii lanseaza si EP-ul Primavera, ce va putea fi ascultat incepand cu 27 februarie. Acesta contine o piesa semnata de cei doi, impreuna cu un remix semnat Sllash and Doppe.

Labelul Double Trouble are ca obiectiv sustinerea artistilor si a muzicii electronice romanesti si crearea unei legaturi stranse si productive cu industria muzicii electronice din afara tarii, atat prin productie, cand si prin mai multe serii de evenimente.


Drept urmare, lansarea label-ului este insotita de un turneu mult asteptat, care incepe in forta pe 13 martie cu un eveniment in care baietii, impreuna cu Sllash and Doppe si invitatul international Roy Rosenfeld vor tine publicul cu mainile in aer toata noaptea.


Double Trouble este mai mult decat o colaborare, mai mult decat un nume de label, ci este deja un concept ce defineste prietenia dintre Adrian Eftimie si Optick, concept ce va reflecta pasiunea celor doi atat in productia muzicala, cat si in evenimentele ce nu vor ezita sa apara. Cei doi artisti functioneaza dupa sloganul: Let’s get in trouble. Then, let’s make it double!

Gasesti toate detaliile cu privire la turneu si la lansarea EP-ului si a label-ului aici.  

Pentru noutati muzicale, urmariti paginile artistilor si dati volumul la maximum.

Optick: https://soundcloud.com/djoptick

Adrian Eftimie: https://soundcloud.com/adrianeftimie

Puteti asculta piesa baietiilor aici : https://youtu.be/KZbPqjC-wMc

Remixul Sllash and Doppe: https://youtu.be/jjbAlYawBd0

Vezi mai multe detalii in interviul de mai jos. Enjoy! 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri