Muzica

„Am fost rușinat de treaba asta”-Harry Styles a vorbit deschis despre propria sexualitate

Articol scris de UTV Data publicării:

Harry Styles a dezvaluit modul in care a inceput sa-si rezolve problemele legate de dating și iubire, la inceputul pandemiei de COVID-19 a acordat un interviu celor de la Better Homes & Gardens.

„Pentru multa vreme, am simtit ca unicul lucru care este al meu este sexul. M-am simțit foarte rusinat de treaba asta, rusinat de ideea ca oamenii stiu ca fac sex si mai ales cu cine”, a spus fostul solist al trupei One Direction.

Tabloidele intotdeauna au urmarit viata privata a cantaretului, inca de cand s-a lansat in cadrul emisiunii X Factor, în 2010. Timp de ani de zile, Harry a suferit de anxietate in interviuri, de frica sa nu spuna lucrurile greșite. Mai mult, el si One Direction au avut un contract care nu le permitea sa atinga subiecte controversate. 

In clipa in care s-a lansat solo, iar contractele sale nu au mai avut astfel de cerinte, el a izbucnit în lacrimi: „M-am simtit liber. La acea vreme mi-a venit greu si a fost foarte stresant sa-mi dai seama in cine pot sa am incredere. Insa, cred ca am ajuns intr-un punct unde mi-am zis - de ce ma simt rusinat? Sunt un barbat singur de 26 de ani, da, normal ca fac sex.”

Etichete: harry syles

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri