balan
Muzica

Andreea Balan are un nou iubit, tenismenul Victor Cornea

Articol scris de UTV Data publicării:

Ce surpriza! Andreea Balan formeaza un cuplu cu Victor Cornea. Ea a facut publice imagini in care apare alaturi de noul ei partener. Dupa nenumarate speculatii, Andreea Balan a recunoscut ca formeaza un cuplu cu Victor Cornea, un tenismen din Sibiu, in varsta de 29 de ani, care este mai tanar decat ea cu noua ani.


Dupa ce a trecut prin mai multe drame sentimentale, Andreea Balan pare sa-si fi gasit fericirea in bratele lui Victor. Se pare ca nu doar Cornea i-a cucerit iremediabil inima Andreei, ea a devenit brusc si un mare fan al tenisului. Andreea a publicat, pe retelele de socializare, fotografii din timpul unui meci de tenis, iar la descriere a scris: ”Să crezi mereu în magie și iubire adevărată”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

(sursa: instagram oficial  Andreea Balan)

 

Dupa ce, cantareata si-a insotit iubitul in Germania, la turneul ATP Stuttgart, mandra tare de reusitele iubitului sau, Andreea a postat pe story cateva imagini din camera in care Victor Cornea isi ține trofeele. Mai mult decat atat, i-a dat tag, semn ca nu mai vrea sa se ascunda de nimeni.

(Sursa: Oficial Instagram Story Andreea Balan)

Cine este Victor Cornea

Tenismenul, Victor Cornea este locul 1.212 mondial la simplu, asta pentru ca si-a concentrat atentia catre proba de dublu, clasament in care ocupa pozitia a 84-a ATP , cea mai buna din cariera.


Doar in ultima luna, el si-a adjudecat deja doua trofee de categorie Challenger. Anul acesta, Cornea a castigat 5 trofee la dublu, toate la competitii de tip challenger.


Mai este cunoscut in presa drept ”Baiatul lui Iohannis” – dupa ce a aparut intr-o fotografie alaturi de seful statului, In 2014, pe terenul de tenis.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri