Muzica

Animal X revine? Vezi ce a postat Serban Copot pe Instagram

Articol scris de UTV Data publicării:

Veste buna pentru  fanii Animal X sau, mai bine zis, pentru generatia care a crescut cu muzica romaneasca a anilor 2000! Si cum Animal X este una dintre cele mai reprezentative trupe ale acelei perioade de care ne e dor tutuor, afla ca, odata cu implinirea a 22 de ani de la infintarea trupei fenomen, Serban Copot, cunoscut drept Hiena, le-a transmis fanilor, printr-o postare pe Instagram, un mesaj important ce anunta o posibila reintoarecere a trupei. 

„Desi am luat o pauza foarte lunga, la un moment dat o sa revenim in studio. Astazi se împlinesc 22 de ani de cand ne-am infiintat si parca, atunci cand privesc cu ochii mintii, a fost ca ieri. O multime de amintiri frumoase si concerte senzationale! Big up, boys!”, spune Serban.

Evident, reactiile fanilor au venit instant si cateva dintre ele suna cam asa: „Frate, ce timpuri faine. Desenam logo Animal X pe toate caietele si ghiozdanele! PS: pentru toate mamele anilor 90 uitati ce s-a ales de Hiena un familist convins și nicidecum «vagabondul» pe care il credeati voi! Hai cu o noua piesa macar pentru nostalgici”

In timp ce un alt fan spune: „Fenomen ati fost mereu, zic, dar voi trei, in formula asta din poza si cu stilul pe care l-ati abordat in formula asta... FENOMEN! (…)”

Si, da, se cere si un album Animal X: „Vai! Ce ani frumosi au fost alaturi de muzica voastra. Vrem un nou album Animal X”.

Trupa Animal X, formata din Serban Miron Copot (Hiena), Alexandru Sebastian Salaman (Soparla) si Laurentiu Mihai Penca (Vierme), a fost infiintata in 1999, urmand ani frumosi concerte, muzica buna si piese ce au fost tinute pe repeat in playlistul unei generatii. Ulterior trupa s-a destramat in 2015, insa, se pare, ca sunt sanse mari sa auzim din nou muzica noua de la ea.

Cat de tare ar fi sa revinaaaa! <3 

Partenerii Nostri