Muzica

Aparitie de senzatie! Fiica lui Kim de mana cu noua sotie a lui Kanye West

Articol scris de UTV Data publicării:

Aparitie de senzatie! North, fiica lui Kim Kardashian si a lui Kanye West, a fost surprinsa in timp ce o tinea de mana pe actuala sotie a tatalui ei. Dupa ce a semnat actele de divort cu Kim Kardashian, Kanye West, s-a casatorit cu Bianca Censori. Mai nou, fiica lor este foarte buna prietena cu aceasta, ceea ce face ca multi sa ridice din spranceana.


Kanye, Bianca Censori si North West au fost vazuti impreuna in timp ce mergeau la cina, de ziua rapperului, iar din imagini putem observa ca fiica lui Kanye West si sotia acestuia, Bianca Censori au fost mereu cu zambetul pe buze si s-au tinut de mana, semn ca se inteleg foarte bine.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Momentan, Kim K nu a comentat deloc imaginile, semn ca nu vrea sa mai dea nastere unui nou scandal. Kim Kardashian si fostul ei sot, Kanye West, au finalizat divortul in noiembrie 2022, dupa opt ani de casnicie.

Partenerii Nostri