bebe-rexha
Muzica

Asa arata Bebe Rexha dupa ce un fan a lovit-o cu un telefon in fata

Articol scris de UTV Data publicării:

Moment socant in timpul unui concert al cantaretei Bebe Rexha. Vedeta, care canta la New York, s-a prabusit in genunchi dupa ce a fost lovita cu un telefon in fata de un "fan" din public.


Vedeta in varsta de 33 de ani a publicat dupa incident o fotografie cu ochiul ei vanat, si a scris in dreptul postarii: ,,I’m good”, o aluzie la piesa I’m Good (Blue) la care a colaborat cu DJ-ul francez David Guetta, nominalizata la premiile britanice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Fanul” lui Bebe Rexha este acum acuzat de agresiune dupa ce a lovit-o pe cantareata cu telefonul in cap in timpul concertului.


„Duminică, 18 iunie 2023, în jurul orei 22:00, poliția a fost alertată cu privire la un atac care a avut loc la spațiul de concert ....O investigație preliminară la fața locului a stabilit că un bărbat de 27 de ani a aruncat în mod intenționat un telefon mobil într-o interpretă de 33 de ani, aflată pe scenă, lovindu-o in față. Individul a fost reținut la fața locului și dus la secție. Femeia rănită a fost transportată cu o ambulanţă la un spital din zonă şi este în stare stabilă" este comunicatul transmis de poliţia din New York.


Fanii care au participat la spectacol nu au ramas indiferenti si, si-au exprimat dezamagirea in legatura cu acest moment.

 

@utv.ro Bebe Rexha a fost lovita cu un telefon in timpul unui concert. #stiridinmuzica #concert #vedete ♬ sunet original - Utv.ro

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri