Muzica

Bangers Edition: Macanache lanseaza in premiera piesa ''2 Hard 2 Bite'' pe UTV

Articol scris de UTV Data publicării:

Fresh Tracks Bangers Edition iti aduce surprize pe banda rulanta! Asa cum v-a obisnuit deja, Andreea Din are grija sa iti dea saptamanal doza de urban si bagereala. Dar asta nu e tot, deoarece pe langa topul celor mai fresh bangere, iti aducem si piese, implicit clipuri, in premiera, semnate de artistii tai preferati!

Asadar, in cadrul editiei Fresh Tracks Bangers Edition din aceasta saptamana, mai exact, miercuri, 03 februarie 2021, de la 23:00, Macanache lanseaza in premiera clipul piesei ''2 Hard 2 Bite''! So, stay tuned pe UTV! It's gonna be LIT!

''2 Hard 2 Bite'' este cel de-al doilea single extras de pe viitorul album cu acelasi nume. Instrumentalul piesei este produs de Siberia si este usor mai electric fata soundul pe care cei doi l-au abordat in trecut si suna chiaaar bineeeee! Deci, pregateste-te sa auzi o piesa dansanta, care are grija sa-ti dea doza de good vibes inca de la primul play!

Despre conceptul albumului cu acelasi nume, afla ca Macanache ne surprinde din nou cu versatilitatea sa: ''va avea la baza "romgleza", pentru a putea fi "inteles" si de vorbitorii de limba engleza, dar si de romani. Temele abordate sunt variate, de la piese de dragoste si piese de pahar pana la clasicele melodii ego rap.'', spune Macanache.



Cat despre clipul DOPEEEE pe care urmeaza sa-l vezi, afla ca este filmat de Paul Tatcu in regia lui Serban Racoviteanu, dupa un scenariu scris de Macanache, iar de colorizare si lettering s-a ocupat Komasinistro.
 
Acum ca stii care este prima supriza din acest sezon, anunta toti youngerii din anturajul tau si hai sa facem gasca mare mierucuri, de la 23:00, pe UTV!

Pana atunci, pentru ca stim ca esti nerabdator, da-i un play teaser-ului de mai jos!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri