ffff
Muzica

BANGERS EDITION | OFC lanseaza in premiera ''Generatia 9'' pe UTV!

Articol scris de UTV Data publicării:
Topul celor mai fresh bangere continua pe UTV cu Andreea Din, care are grija sa-ti aduca saptamanal doza de urban si bangereala si, de asemenea, sa iti faca cunostinta cu cei mai fresh si talentati artisti newcomers din hip-hop-ul autohton, de care mai mult ca sigur vom auzi in viitorul apropiat. Cuz our girl has a good music taste! 
 
Asadar, miercuri, 03 martie 2021, de la 23:00, pregateste-te sa asculti in premiera piesa ''Generatia 9'', semnata de unii dintre cei mai buni MC-ii ai clubului OFC, mai exact Skinny Cut, Gemini Jaxx si Septan, care au dat pe beat-ul lui FLG. Si asta nu e tot! Fii pe faza, deoarece asta este doar prima lansare din cele ce vor urma! Vine multa muzica buna! <3
 
Acum, ca stii care e treaba cu piesa, hai sa iti spun cateva lucruri importante despre OFC, nu de alta, dar s-ar putea sa te intereseze mai mult decat te-ai fi asteptat! Vorbim despre un club al creatiei, unul pentru toate varstele, in care odata intrat nu numai ca vei share-ui informatii si tehnici muzicale, ci vei trai si o multime de experiente creative, de la MCing, beatmaking, si videomaking, pana la  sesiuni de studio, battle-uri, cyphere si lista continua. 
  
Practic OFC este un HUB al prieteniei si al creativitatii, fondat de AFO, din Brigada Culese din Cartier, care s-a gandit in urma cu un an, fix la inceputul pandemiei, ca ar fi momentul perfect sa dea startul unui nou sport in ONLINE, unui SPORT DIN ZONA DE CONFORT si uite asa a luat nastere OFC, adica OFFICIAL FREESTYLE CLUB.
 
Desi totul a inceput ca un campionat Online de Battle intre MC, iata ca in cele din urma miscarea a luat amploare, si aici vorbim despre o miscare de care Romania avea nevoie si care isi lasa zilnic amprenta asupra viitorului hip-hop-ului autohton. 
 
Mai mult, usile familiei OFC sunt intotdeauna deschise pentru toti cei care se hranesc cu hip-hop si vor sa isi dezvolte creativitatea la cote maxime. Drept urmare, daca stii sa scrii versuri, sa faci rime pe loc sau pur si simplu respiri hip-hop si vrei sa stii mai multe decat stiai deja, fugi pe www.officialfreestyleclub.com si vezi acolo toate detaliile, iar daca rezonezi cu toata miscarea, nu ramane decat sa te inscrii in campionat si poate cine stie, vei deveni urmatorul campion. 
 
Acum ca te-am pus in tema cu toata treaba, nu ramane decat sa ascultam in premiera piesa ''Generatia 9'' la FRESH TRACKS BANGERS EDITION, cu Andreea Din, pe UTV! Nu uita la se spui si prietenilor tai! Big Up! <3

Partenerii Nostri