Muzica

BANGERS EDITION | Sippin' (no Tippin) by Pluyyy, Blvdsplat, ZDA & Golstox are primul play pe UTV!

Articol scris de UTV Data publicării:

Wasssup peeeps! Andreea Din revine cu topul celor mai fresh bangere atat din tara, cat si din afara, in fiecare miercuri de la 23:00 pe UTV! Siiiii... asta nu e tot! Nu uitati, ca fata noastra e la vanatoare de artisti, sound-uri si vibe-uri fresh. Drept urmare, si de aceasta data, va aducem in atentie un proiect muzical proaspat lansat, al carui sound mai mult ca sigur ''iti va sopti'' sa apesi repeatul! (Sorry... avem aici rimele on point, hahaha! )

Asadar, Bangers Edition iti prezinta noi artisti talentati, creativi, cu un mare potential muzical, fresh de la imagine pana la interpretare, flow, atitudine si sound si aici vorbim despre Pluyyy, Blvdsplat, ZDA & Golstox care au facut echipa pentru bangerul Sippin’ ( no Tippin’), o piesa care te duce asa puuuutin mai muuult in Miami Vibesss. Deci, printre altele, daca iti era dor de vara, piesa asta e numai buna de ascultat.

Ajungem si la productia piesei de care s-a ocupat Golstox, iar ZDA a facut cum a facut si a adus pata de culoare asupra proiectului, schimband putin filmul spre finalul piesiei, in bine evident. Cat despre Pluyyy si Blvdsplat, afla ca desi au stilurile muzicale putin diferite, Blvdsplat venind din zona EDM, energia din studio e clar ca si-a facut treaba, s-a creat vibe-ul si chimia care trebuia, si uite cum a iesit bangerul.

Si ca sa iti dau asa si cateva fun facts-uri despre piesa, afla ca "no Tippin'' este un omagiu adus jucatorului de baschet "Scottie Pippen", cunoscut ca si "No Tippin' Pippen", alias pornit de la angajatii restaurantelor, deoarece acesta nu prea lasa bacsis. Upppps! :)))

Al doilea fun fact este legat de linia melodica, care a fost conceputa pe baza unei inspiratii involuntare din piesa dance "Show Me Love", a artistei Robin S, din anul 1993.  Practic, se pare ca Golstox a compus linia melodica ca abia dupa sa isi dea seama ca ii suna familiar. De asemenea, Golstox a folosit si un sample din  "Thug Style" de la 2Pac.

Iar acum... ca sa fie treaba, treaba, hai sa-ti spun si cateva lucruri despre artistii implicati in acest proiect.

Incepem cu Blvdsplat, un artist/producator hip-hop nascut in Romania, care si-a luat inflentele muzicale din trap, R&B, heavy metal si punk rock. Omul si-a inceput cariera muzicala in toamna anului 2017, cu muzica EDM, urcand pe scene mari in calitate de DJ, alaturi de nume celebre precum Franky Nuts, Delta Heavy, Subsurface, Insideinfo, Gojira & Planet-H, Nosfe si lista continua.

Intre timp, insa, pandemia a venit cu cateva schimbari majore pe plan muzical, motiv pentru care Blvdsplat s-a axat de aceasta data mai mult pe voce, deoarece simte ca in acest fel poate sa isi exprime mult mai bine gandurile si sentimentele. That's riiiight si suna chiar bine!

Ajungem si la Pluyyy, artistul roman cu vibe ca ''in afara'', care si-a propus ca in viitor sa duca industria muzicala romaneasca la un alt nivel, peste granite.

Desi cocheteaza cu arta inca din copilarie, proiectul muzical a luat nastere in iarna anului trecut, luand parte la inființarea SL LVN, un colectiv pentru artiști / beatmakers / producatori / ingineri de mix din Bucuresti, care are scopul de a se extinde cat mai mult in perioada urmatoare.

Iar daca nu stiati, inainte de a-si incepe cariera muzicala, Pluyyy a adunat o baza solida de fani pe TikTok si Instagram prin realizarea unui continut de divertisment.  So go and check!

Cat despre Andrei Gales aka. Golstox,  afla ca este un producator roman stabilit in UK, care are un sound unic, prin fuziunea elementelor House cu cele din Hip Hop, Trap, Future Bass, Pop & Future R&B, intrand pe online in atentia numelor celebre precum The Chainsmokers, Delta Heavy, Herobust, Snails si lista continua. Da, probabil ca stiti deja ce productii fresh face omul.

Iar Alina aka. ZDA? O superbitate de fata cu un zambet MOLIPSITOOOOR, care vine la pachet cu muuulta pasiune pentru muzica!  Mai mult ca sigur nu mai are nevoie de o introducere prea lunga. Pe scurt, in trecut a facut parte din Red Blonde, stiti voi, trupa aia super misto care aparea zilnic in emisiunea lui Maruta, iar in prezent ZDA isi continua cariera muzicala, insa pe cont propriu, axandu-se pe intreaga productie muzicala, de la voce pana la partea de songwriting si instrumental. Artista se hraneaste zilnic cu muzica si lansezeaza proiecte muzicale care mai decare mai interesante, de la sound pana la interpretare etc. Si, da, am putea scrie lejer pagini intregi despre ea, pentru ca femeia e atat de activa si transparenta atat pe online cat si in muzica sa, incat va putem vorbi lejer despre modul extraordinar in care reuseste sa ne transmita ce simte si sa ne molipseasca zilnic cu good vibez! This is ZDA! <3

Acum ca stii si mai multe lucruri despre artistii de pe piesa, stay tuned, miercuri, 10 martie 2021, de la 23:00, la FRESH TRACKS BANGERS EDITION, cu our girl Andreea Din pe zona! See U on UTV! 

P.s. Daca faci muzica sau ai prieteni talentati care au ceva de zis prin muzica pe care o fac, newcomerdemos@gmail.com este mailul pe care ne poti lasa pieselele alea cu ''zamaaaa''! 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri