CASSETT
Muzica

BANGERS EDITION | Trupa CASSETT lanseaza in premiera piesa ''VISAM'' pe UTV

Articol scris de UTV Data publicării:

Wassup peeps! Guess what? Surpizele continua la Fresh Tracks Bangers Edition cu Andreea Din! Avem pentru voi o noua doza de urban si bangereala, dar si o noua piesa pe care urmeaza sa o ascultati in premiera, miercuri, 10 februarie, de la 23:00, pe UTV! Asadar, fii pe faza! 

Vorbim despre piesa ''VISAM'', semnata de trupa CASSETT, formata din TKE, MC-ul trupei si DAX la productie. Pe TKE probabil il stiti cu totii din proiectul StradaVarius, si pe DAX, din trupa de breakdance Rippers Crew, o pasiune la fel de mare fiind si productia muzicala.   

Ei bine, cei doi si-au unit fortele artistice si au format in 2019 trupa despre care ti-am vorbit mai sus, iar din 2020, dupa ce si-au terminat proiectele personale, s-au pus serios pe treaba, lucrand intens la primul album CASSETT, intitulat ''LOTUS'', ce urmeaza a fi lansat in acest an.

De productia albumului s-a ocupat DAX, iar versurile au fost scrise de TKE. Acesta contine 11 piese ce vor fi lansate la un interval de doua saptamani, in decursul acestui an, cea care da startul fiind piesa ''VISAM''.

Mai mult, baietii pregatesc si alte surprize, so stay tuned pe conturile lor de socializare! ''Avem de gand sa incepem sa lucram la un nou proiect imediat dupa lansarea integrala a albumului ce va mai beneficia de inca patru videoclipuri.'', spune TKE.

De rec/mix&master s-a ocupat echipa de la @Anormal Studio impreuna cu Andrei Chițu. Cat despre videoclip, acesta a fost realizat de Mihai Laz alaturi de intreaga echipa talentata de la SyncStudio. Well done, guys!!! <3

Deci da, pregateste-te sa asculti o piesa cu un mesaj puternic, care merita sa se faca auzita si sa ajunga in playlist-ul vostru!

Ochii si urechile la FRESH TRACKS BANGERS EDITION, astazi, de la 23:00, pe UTV!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri