63rd Annual GRAMMY Awards – Telecast
Muzica

Beyonce a facut istorie la Premiile Grammy!

Articol scris de UTV Data publicării:

Beyonce a facut istorie la Premiile Grammy de anul acesta, devenind cantareata cu cele mai multe premii castigate vreodata.

Artista a revendicat 4 trofee in cadrul ceremoniei, inclusiv Best Rap Song si Best Rap Performance pentru piesa Savage, facuta in colaborare cu rapperita Megan Thee Stallion.

Se pare ca artista este situata pe acelasi loc cu legendarul Quincy Jones. De asemenea, cele trei premii castigate o plaseaza deasupra dirijorului german Georg Solti pe lista castigatoriilor de Grammy-uri din toate timpurile. De acum, Beyonce este artistul si femeia cu cele mai multe premii castigate!

Jimmy Jan a anuntat noile vesti in timp ce dezvaluia castigatorul la categoria Best R&B Performance: "Azi s-a facut istorie. S-a spart recordul pentru cele mai multe Grammy-uri castigate vreodata de catre o femeie sau un artist, barbat sau femeie, Grammy-ul merge la Beyonce!"

"Ca artist cred ca este treaba mea, treaba tuturor, sa ne gandim ce timpuri traim. E dificil. Am vrut sa incurajez si sa celebrez toate reginele si regii de culoare care continua sa ma inspire pe mine si pe toata lumea"-a spus Queen B.

Supriza a venit din parte fiicei ei, Blue Ivy, care a castigat, la randul ei, primul ei Grammy la categoria Best Music Video, pentru promo-ul mamei sale "Brown Skin Girl", viziuea acesteia fiind extrem de apreciata!

Congrats, girls! U did it again!<3

Partenerii Nostri