beyonce-j-balvin-coachella.jpg
Muzica

Beyonce, acuzata de cresterea inflatiei din Suedia

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce de curand a fost criticata in online ca a impartit in stanga si in dreapta prosoape cu merch-ul ei si ca si-a tratat fanii ca pe niste „saraci”. Acum, Beyonce a intrat iar in gura presei. De aceasta data este acuzata ca a reusit sa creasca rata inflatiei din Suedia dupa ce a sustinut aici doua concerte din turneul ei de revenire, „Renaissance”.


Zeci de mii de fani s-au adunat la Stockholm la mijlocul lunii mai pentru a urmari cele doua concerte care au dat startul primului ei turneu solo dupa sapte ani. Profitand de moneda suedeza slaba si preturile mai mici ale biletelor, multi fani au venit din strainatate pentru ai vedea spectacolele. Se estimeaza ca au fost 46.000 de participantii la fiecare concert , unii fiind fortati sa ramana in afara capitalei pe masura ce hotelurile se umpleau.


Cum a ajuns Beyonce sa fie invinuita pentru cresterea peste asteptari a inflatiei din Suedia?Cresterea preturilor la hoteluri si restaurante a fost motivul principal care a dus la aceasta situatie.


„Nu aș... da vina pe Beyonce pentru inflația ridicată, însă performanța ei și cererea globală de a o vedea cântând în Suedia au contribuit la aceasta”, a declarat Michael Grahn, economist la Danske Bank, pentru BBC.


Nu exista nicio indoiala ca primul turneu solo al cantaretei din ultimii sapte ani marcheaza un moment economic important. Se estimeaza ca acest turneu ar putea aduce incasari de aproape 2 miliarde de lire sterline pana in septembrie. Si nu e de mirare "efectul Beyonce” din Suedia, avand in vedere boom-ul turistic.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri