kanye
Muzica

Big Sean susține că Ye West îi datorează 6 milioane de dolari

Articol scris de UTV Data publicării:
Luna trecuta, in timpul unei aparitii la podcastul Drink Champs, Kanye a vorbit despre momentul in care l-a semnat pe rapperul Sean la casa lui de discuri G.O.O.D. Music a fost ''cel mai rau lucru pe care l-a facut vreodata'', criticandu-l pentru lipsa de sprijin din timpul candidaturii prezidentiale esuate de anul trecut.
 
Well, Sean a avut, la randul sau, propriul sau interviu la Drink Champs, numind comentariile lui West ca fiind ''un atac personal fara motiv l'' si a spus ca nu intelege de ce mentorul sau ar face remarci ''taioase'' cand el a fost ''loial unei persoane care nu merita''
 
Sean, care pentru a-si infiinta propria casa de dicuri a parasit-o pe cea a lui Kanye, a afirmat mai tarziu ca West si compania lui ii datoreaza multi bani.
 
''A trebuit sa-mi cheltui proprii bani pentru auditarea labelului meu, pentru ca lipsesc milioane de dolari si poti sa-ti dai seama cand lipsesc milioane de dolari. Am cheltuit sute de mii de dolari pe labelu meu, crezand ca Universal imi datoreaza acesti bani si banii fusesera platiti catre G.O.O.D Music'' a spus el. '' Univeral a platit banii care imi sunt indatorati mie, catre G.O.O.D. Music.''
 
Apoi a intrebat " Lasa-ma sa te intreb ceva frate, daca cineva ti-ar datora $500,000 cum te-ai simti?'' inainte de a creste treptat suma din intrebarea sa la 6 milioane de dolari.
 
''Daca ti-ar fi datorat suma asta frate? Si tu ai fost acolo pentru ei si ai facut toate lucrurile astea pentru ei, iar ei au miliarde?'' a continuat el, adaugand ca nu stie daca rapperul este macar constient de asta. 
 
''Pentru ca atunci cand ma intalnesc cu el, il respect indeajuns de mult sa nu aduc mizeria asta in discutie in mijlocul Slujbei de Duminica. Nu o sa spun: 'Ce faci? Imi datorezi 6 milioane de dolari'...Am un auditor, nu inventez numere.'' a insistat el.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri