Muzica

Billboard Music Awards 2020: Post Malone, marele castigator!

Ceremonia Premiilor Billboard din acest an s-a desfasurat fara public, in Teatrul Dolby, de la Hollywood insa, cu toate acestea artistii au avut grija sa faca niste show-uri MEMORABILE! <3

Kelly Clarkson, En Vogue, BTS, Saint Jhn, Post Malone au fost doar cativa dintre artistii talentati care au urcat pe scena si au oferit o noapte de neuitat.

Cat despre cei care au plecat acasa cu trofee, primul pe lista este Post Malone, care a castigat noua premii, printre care si premiul pentru ''Cel mai bun artist al anului'', urmat de Billie Eilish care a plecat acasa cu trei premii, fiind, de asemenea, castigatoare la categoria ''Cea mai buna artista''.

Lizzo, castigatoare la categoria ''Cele mai bune vanzari'', a tinut sa le transmita un mesaj important oamenilor de acasa, printr-un discurs puternic, indemnandu-i sa voteze. "Daca va uitati acum la mine, acesta e semnul de care aveti nevoie pentru a va reaminti cine sunteti cu adevarat si pentru a va simti demni. Cand cineva incearca sa va oprime, inseamna ca îi e frica de puterea voastra. Asa ca, indiferent daca e vorba de muzica, proteste sau vot, puterea e in mainile voastre“, a spus Lizzo.

Mai mult aceasta si-a facut aparitia pe scena imbracata intr-o rochie pe care scria ''Voteaza''.

Printre castigatorii serii se afla si P!nk, Harry Styles, BTS, Khalid, Kanye West, Cardi B,  Jonas Brothers si lista continua.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri