62nd Annual GRAMMY Awards - Inside
Muzica LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 26: Billie Eilish performs onstage during the 62nd Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy)

Billie Eiliesh: ''Exista multe minciuni in rap-ul din prezent, de la oamenii pe care-i stiu''

Articol scris de UTV Data publicării:
Bilie Eilish a vorbit recent, intre-un interviu pentru revista Vogue, despre mai multe subiecte care au devenit din ce in ce mai discutate in online in ultima perioada.
 
Printre acestea, artista a abordat subiectul potrivit caruia, aceasta este anti-pop si ar sfida regulile.
 
 
''Ce regulă am încAlcat? Regula despre cum ar fi trebuit sa fac muzica clasica pop si sa ma imbrac girly? Nu am spus niciodata ca nu voi face asta. Pur si simplu nu am facut-o.”
 
De asemenea, Billie a dezvaluit si motivul pentru care nu vrea sa fie comparata cu rapperii, spunand ca exista multe minciuni in rapul din ziua de azi.
 
 
„Sunt sute de melodii unde oamenii mint. Exista multe minciuni in rap-ul din prezent, de la oamenii pe care-i stiu. Zic versuri precum „Am un AK-47”, iar eu mă gandesc - CE? Nu ai nicio arma...  Asta inseamna sa creezi o imagine falsa despre tine, iar eu nu fac asta.”''
 
Nici versurile ei mai dark nu au iesit din discutie, explicand: „Doar pentru ca povestea nu este reala, nu inseamna ca nu poate fi importanta. Este o diferenta intre a minti intr-un cantec si a spune o poveste.”
 
 
Billie a mai dezvaluit faptul ca in copilarie isi ura foarte tare aspectul fizic.
 
„ As fi dat orice sa fiu intr-un alt corp. Mi-am dorit extrem de tare sa fiu model, dar eram grasuta si scunda.''.
 
Iar in cazul in care te intrebai de ce Billie continua sa-si produca piesele in dormitorul in care s-a apucat de muzica, alaturi de fratele sau Finneas, iata si motivul:
 
„Nu ne plac studiourile. Urasc sa nu vad lumina zilei. Urasc ca spatiile astea miros ciudat. Urăsc cabinele de inregistrari. Urasc sa fiu departe si sa cant singura într-o camera.''
Si nu in ultimul rand, a atins si subiectul iesteriei care s-a creat in online, despre relatia de prietenie cu Drake.
 
Internetul este un mediu extrem de stupid in prezent. Toata lumea este atat de sensibila. Un om matur nu poate fi fanul unui artist? Sunt atat de multe persoane pentru care Internetul ar trebui sa fie îngrijorat. Adică, spui ca Drake e dubios pentru ca este fanul meu, iar apoi te duci sa votezi cu Trump? Ce c***t e tampenia asta?”
 
Oh, da! Billie ne-a uimit din nou cu sinceritatea ei! Well done, girl! 
Etichete: news , utv , billie eilish , music , unews

Partenerii Nostri