Muzica

Billie Eilish a intrerupt spectacolul pentru a ajuta un fan!

Articol scris de UTV Data publicării:

Billie Eilish a demonstrat cat de mult ii pasă de fanii ei in timpul unui concert recent, in care a intrerupt spectacolul pentru a da un inhalator unei persoane.

In imaginile filmate de multime  in timpul concertului din Atlanta, Eilish poate fi vazuta privind in multime cu ingrijorare, in timp ce a zarit pe cineva cu dificultati de respiratie.

„Ai nevoie de un inhalator?" Intreaba ea pe cineva din public, inainte de a se intoarce catre echipajul ei si de a spune: „Avem un inhalator? Putem sa luam unul?"

Un membru al echipei de salvare a venit cu inhalatorul,  Eilish spunând „Este în regulă, avem unul", apoi instruind publicul „să acorde fanului ceva timp. Nu va impingeti."

„Trebuie să iesi sau esti bine? Esti sigur?" intreaba ea, inainte de a rosti „te iubesc".

„Astept ca oamenii sa fie bine pana voi continua", a spus Eilish intr-un alt clip distribuit de TMZ, care a fost primit cu sustinere din partea publicului.

Nu este prima data cand Eilish intrerupe un concert pentru a ajuta un fan. Un videoclip de postat pe TikTok arata o serie de momente de-a lungul anilor in care Eilish a oprit concertul sau a atras atentia asupra oamenilor din multime aflati in dificultate. Un clip din 2018 o arata ca se opreste in timpul „Ocean Eyes" pentru a da apa unui fan care era aproape lesinat, in timp ce un altul a filmat-o pe Eilish mustrand securitatea pentru ca nu are grija de oameni.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri