63rd Annual GRAMMY Awards – Telecast
Muzica

Billie Eilish: "Esti o regina. Premiul asta este al tau!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Billie Eilish a suprins-o pe Megan Thee Stallion, in seara ceremoniei, dedicandu-i premiul pentru Record Of The Year rapperitei.

Cantareata si-a ridicat al doilea premiul al serii si a marturisit ca nu a scris niciun speech, pentru ca era sigura ca premiul va fi castigat de Megan.

"Megan, eram pe punctul de a scrie un speech despre cat de tare meriti premiul asta, dar dupa m-am gandit ca nu ma vor alege pe mine, ca si castigatoare. Ma gandeam ca e premiul tau. Il meriti, Ai avut un an care cred ca a fost INCREDIBIL."- a spus Billie.

Cantareata a continuat sa-si manifeste admiratia pentru rapperita ei favorita: "Esti o regina. Imi vine sa plang cand ma gandesc cat de mult te iubesc. Esti asa frumoasa si talentata. Meriti tot ce e mai bun din lumea asta. Ma gandesc la tine constant. Sincer, premiul asta este al tau."

Artista a cerut publicului sa ofere o runda de aplauze in cinste lui Megan.

Megan nu a plecat acasa cu mana goala. A castigat 3 premii, inclusiv premiul pentru Best Rap Song si Best Rap Performance pentru piesa "Savage" facuta in colaborare cu Beyonce. De asemenea, rapperita a facut parte din unul dintre show-urile live, facand echipa cu Cardi B si performand o versiune super sexy a hit-ului lor WAP.

Partenerii Nostri