Muzica

Billie Eilish l-a inlocuit pe Finneas

Articol scris de UTV Data publicării:

You can, girl! Chiar daca nu a mai fost la fel de prezenta in online, Billie Eilish a reusit sa faca fata cu brio numeroaselor concerte, si chiar sa participe si la evenimente, acolo unde nu merge niciodata singura, ci insotita de fratele ei, Finneas.

Este deja cunoascut faptul ca artista nu s-a rezumat niciodata doar la muzica, ci i-a placut sa isi puna amprenta si in domeniul social.

Recent, Billie, a bifat prima aparitie pe covorul rosu alaturi de mama ei, Maggie Baird. Acestea si-au semnat prezenta la Environmental Media Association Awards Gala, un eveniment organizat special pentru a recunoaste meritele celor care se implica pentru un viitor mai bun si au ridicat premiul Missions in Music.

billie
Billie Eilish, Maggie Baird And Nikki Reed Presented By Toyota

In ciuda faptului ca, Maggie Baird este o prezenta destul de discreta a primit toate laudele de la internauti. Ceea ce nu putem spune, din nefericire, si despre Billie. Aceasta a fost aspru criticata de fani si i s-a sugerat sa-si schimbe stilistul pentru ca arata ca o bunica.

Tu ce parere ai?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: billie eilish

Partenerii Nostri