Muzica

Britney Spears a fost lovita in fata de bodyguardul baschetbalistului Victor Wembanyama

Articol scris de UTV Data publicării:

Britney a fost lovita in fata de bodyguardul baschetbalistului Victor Wembanyama. Incidentul a avut loc in Vegas, in timp ce Britney incearca sa-i atraga atentia sportivului, batandu-l pe umar. Garda de corp a sportivului a crezut ca este o fana agresiva si a reactionat lovind-o pe Britney peste fata.


Victor Wembanyama a precizat ca el nu a stiut nici o secunda ca este vorba despre Britney Spears, el continuandu-si drumul, chiar si dupa ce a fost prins de spate, asa cum descrie el gestul lui Britney.


Artista a detaliat incidentul pe contul sau de Twitter, precizand ca a fost lovita dupa ce a incercat sa-i atraga atentia lui Victor Wembanyama, “batadu-l ușor pe umar”. Mai mult, aceasta a marturisit ca a depus plangere la politia din Las Vegas.


“Nu eram pregătită pentru ce am pățit noaptea trecută. Am recunoscut un atlet la recepția hotelului meu, în timp ce mă îndreptăm spre restaurant. Mai târziu, l-am văzut din nou pe acest sportiv la restaurantul unui alt hotel. Am decis să îl abordez pentru a-l felicita pentru ultimele realizări profesionale. Pur și simplu l-am bătut ușor pe umăr pentru a-i atrage atenția. Bodyguardul acestuia m-a lovit în față, în fața mulțimii”, a scris Britney Spears pe Twitter.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: britney spears

Partenerii Nostri