Britney Spears isi da in judecata managerul!
Muzica

Britney Spears va lansa muzica noua in 2022! Afla aici mai multe detalii!

Articol scris de UTV Data publicării:

Britney Spears a dezvaluit motivele pentru care nu vrea sa se intoarca in industria muzicala.

Star-ul pop a share-uit o postare lunga pe Instagram in care a abordat subiecte precum credinta ei, cearta cu familia  si despre pauza de la muzica care vine o data cu eliberarea ei din custodia tatalui sau.

Spears a sustinut ca ea a cerut adesea sa faca muzica noua sau sa remixeze unele dintre melodiile ei vechi, in perioada in care a fost sub tutela, dar i s-a spus ca nu poate.

„A fost o configuratie care sa ma faca sa esuez, dar stiam exact ce vreau fanii mei (sic) sa vada si nu avea sens, mai ales ca emisiunile de televiziune imi prezinta muzica cu remixuri ale intregii mele muzici... totusi, persoanei care detine muzica i se spune ca nu !!!! Au dat chiar si remixuri ale surorii mele, dar de ce mi s-a spus intotdeauna ca nu?" a scris ea in lunga postare.

„Atat de mult timp pierdut doar pentru a ma face sa ma simt oribil si sa ma umileasca si cred ca acum li se pare ciudat de ce nici macar nu mai fac muzica... acestea sunt doar problemele de suprafata. Eu personal...prin cate am trecut, mi-e frica de oameni si de afaceri!!!!M-au ranit foarte tare!!!!!!! "Nu mai fac muzica" este felul meu de a spune 'F* *k you', familia mea are beneficii, dar ignora munca mea reala.", a continuat Britney.

Artista a sustinut ca familia ei „au jenat-o" si „au ranit-o profund”, dar atunci cand priveste inapoi la realizarile ei, pe care le-a impartasit prin intermediul retelelor de socializare saptamana trecuta, o ajuta sa treaca de nesigurante.

Ea a adaugat ca 2021 a fost totul despre „crestere”, iar in 2022, isi propune sa „trag un pic mai mult si sa fac lucruri care ma sperie”.

Asta inseamna ca primim muzica noua, Britney?! <3

Partenerii Nostri