Muzica

Castigatorii Premiilor Grammy 2022

Articol scris de UTV Data publicării:

Aseara a fost The Big Night! The Grammy Night!

Silk Sonic a dominat cea de-a 64-a ediţie a premiilor Grammy, care au avut loc in Las Vegas! Trupa formata din Bruno Mars si Anderson Paak a castigat trofeul la categoria Best Song si Record Of The Year, Olivia Rodrigo, careia i-a fost inmânat gramofonul de aur pentru Best New Artist şi Jon Batiste, recompensat pentru Album Of The Year, cu „We Are”.

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj video in cadrul ceremoniei, in care i-a îndemnat pe artisti sa nu treaca sub tacere razboiul din Ucraina.

Castigatorii la categoriile principale sunt:

Record of the Year

“Leave the Door Open,” Silk Sonic

Album of the Year

“We Are,” Jon Batiste

Song of the Year

“Leave the Door Open,” Brandon Anderson, Christopher Brody Brown, Dernst Emile II and Bruno Mars, songwriters (Silk Sonic)

Best New Artist

Olivia Rodrigo

Best Pop Solo Performance

“Drivers License,” Olivia Rodrigo

Best Pop Duo/Group Performance

“Kiss Me More,” Doja Cat featuring SZA

Best Traditional Pop Vocal Album

“Love for Sale,” Tony Bennett and Lady Gaga

Best Pop Vocal Album

“Sour,” Olivia Rodrigo

Best Rock Song

“Waiting on a War,” Dave Grohl, Taylor Hawkins, Rami Jaffee, Nate Mendel, Chris Shiflett and Pat Smear, songwriters (Foo Fighters)

Best Rock Album

“Medicine at Midnight,” Foo Fighters

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj video in cadrul ceremoniei, in care i-a îndemnat pe artisti sa nu treaca sub tacere razboiul din Ucraina.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: grammy 2022

Partenerii Nostri